Karamürsel Senaiye-İznik yolu asfaltlandı

Çevre 02.08.2023 - 10:03, Güncelleme: 02.08.2023 - 10:03
 

Karamürsel Senaiye-İznik yolu asfaltlandı

Büyükşehir, Karamürsel Senaiye-İznik yolunun aşınma ve bozulmaların meydana geldiği 5 kilometrelik beton kısmında asfaltlama yaptı

Şehirlerarası ve uluslararası yolcu ve lojistik taşımacılığının önemli güzergâhlarından biri olan ilimizde trafik sıkışıklığına çözüm getirecek üstyapı çalışmaları ile Kocaelililerin hayatını kolaylaştıran Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel Senaiye-İznik yolunun 5 kilometrelik kısmını asfaltladı. Özellikle kış aylarında oldukça fazla kar yağışının olduğu beton yolda aşınma ve bozulmaların meydana gelmesi sebebiyle beton üzerine asfalt serimi yapılarak yolda konfor ve güvenlik sağlandı.   YOL BAKIM TİMİ ASFALTLADI Kocaeli Karamürsel ile Bursa’nın İznik ilçesi arasında ulaşımın sağlandığı beton yol iklim koşulları sebebiyle deformasyona uğrayarak konforunu kaybetti. Yoğun bir şekilde kullanılan Senaiye-İznik yolunun 5 kilometrelik kısmı beton üzerine asfalt serilerek yol konforu sağlandı. Yol Bakım Timi tarafından Büyükşehir Belediyesi Solaklar Asfalt Şantiyesinde üretilen asfaltın kullanıldığı üstyapı çalışmasında 8 bin ton asfalt serimi yapıldı.
Büyükşehir, Karamürsel Senaiye-İznik yolunun aşınma ve bozulmaların meydana geldiği 5 kilometrelik beton kısmında asfaltlama yaptı

Şehirlerarası ve uluslararası yolcu ve lojistik taşımacılığının önemli güzergâhlarından biri olan ilimizde trafik sıkışıklığına çözüm getirecek üstyapı çalışmaları ile Kocaelililerin hayatını kolaylaştıran Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel Senaiye-İznik yolunun 5 kilometrelik kısmını asfaltladı. Özellikle kış aylarında oldukça fazla kar yağışının olduğu beton yolda aşınma ve bozulmaların meydana gelmesi sebebiyle beton üzerine asfalt serimi yapılarak yolda konfor ve güvenlik sağlandı.

 

YOL BAKIM TİMİ ASFALTLADI

Kocaeli Karamürsel ile Bursa’nın İznik ilçesi arasında ulaşımın sağlandığı beton yol iklim koşulları sebebiyle deformasyona uğrayarak konforunu kaybetti. Yoğun bir şekilde kullanılan Senaiye-İznik yolunun 5 kilometrelik kısmı beton üzerine asfalt serilerek yol konforu sağlandı. Yol Bakım Timi tarafından Büyükşehir Belediyesi Solaklar Asfalt Şantiyesinde üretilen asfaltın kullanıldığı üstyapı çalışmasında 8 bin ton asfalt serimi yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.