MHP’den il olayına tam destek

Siyaset 21.06.2023 - 13:29, Güncelleme: 21.06.2023 - 13:29
 

MHP’den il olayına tam destek

MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, Hedef TV’de “Kırmızı Masa” programına konuk oldu. Gebze’nin il olayına da değinen Özdemir; “Kimin ne söylediği önemli değil, beni Devlet Bahçeli’nin söylemleri bağlar” dedi.

Hedef TV’de Necdet Narin’in hazırlayıp sunduğu “Kırmızı Masa” programına konuk olan MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, bir sonraki kongrede aday olmayacağını da hatırlatarak; “MHP Gebze İlçe Başkanı olarak ben de kubbede hoş bir seda bırakmak istiyorum. Bunun da Gebze’nin il olmasından başka bir eser olmadığını düşünüyorum. Gebze’de yapacağımız en önemli iş Gebze’nin il olma meselesidir. MHP Genel başkanımız Sayın devlet Bahçeli seçim beyannamesinde bu konuya yer verdi. Türkiye’de yüz il olması gerektiğini söyledi. Kimin ne söylediği beni bağlamaz, ben Devlet beyin söylediğini bilirim. Birileri fazla ile çok ihtiyaç olmadığını söylüyor, Devlet Bahçeli yüz il olabilir diyorsa konu bitmiştir. Ben iki yıldır Gebze’nin il olmasını her ortamda söylüyorum. AK Parti çevrelerinde ilk kez olumlu açıklamalar görüyorum, önce bu işe AK Partililerin inanması lazım. Bu işi AK Parti çözer. Gebze’ni i olacağına yürekten inanıyorum” dedi. EYT ile ilgili insanların 3-4 aydır İzmit’e gidip geldiğini ve mağdur olduğunu söyleyen Özdemir; “İzmit’e gidiş-geliş bir günümüzü alıyor. Gebze neden il olmalı diyenlerin bu söylemlerini hakaret olarak kabul ediyorum” dedi. “MHP OYLARININ ÖNEMİ ÇOK AÇIK!” Yerel seçimlerle de ilgili de açıklamalarda bulunan Özdemir; “52 ilde ittifak ortağımızla birlikte çalıştım ama tek meclis üyemizin olmadığı yer de Kocaeli, oldu. İttifak ortağımızın tüm çalışmalarına koşulsuz bir destek veriyoruz. Bugün bunun da bir karşılığı olmalı. Önemli olan bundan sonrası ile ilgili temsilde adalet olmalı. Biz bunu lütuf olarak istemiyoruz, fazlası ile hak ediyoruz. Pazarlığı bile bize hakarettir. Bundan sonra da Devlet beyin söyledikleri yönünde cumhur ittifakını desteklemeye devam edeceğiz. Türkiye’de üç bin, dört bin oyla alınan belediyeler var, burada MHP oylarının ne kadar önemli olduğu gerçeği ortaya çıkıyor. Şu anda Gebze ilçe teşkilatının adayı var ama genel merkezimizin yapacağı ortak mutabakata göre çalışmalar yapacağız” dedi. Özdemir, bir sonraki MHP kongresinde aday olmayacağını da ifade ederek, “Bu işi yapacak bir arkadaşımızı destekleyeceğiz, ben de bu arkadaşımızın yönetiminde görev alabilirim” dedi.
MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, Hedef TV’de “Kırmızı Masa” programına konuk oldu. Gebze’nin il olayına da değinen Özdemir; “Kimin ne söylediği önemli değil, beni Devlet Bahçeli’nin söylemleri bağlar” dedi.

Hedef TV’de Necdet Narin’in hazırlayıp sunduğu “Kırmızı Masa” programına konuk olan MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, bir sonraki kongrede aday olmayacağını da hatırlatarak; “MHP Gebze İlçe Başkanı olarak ben de kubbede hoş bir seda bırakmak istiyorum. Bunun da Gebze’nin il olmasından başka bir eser olmadığını düşünüyorum. Gebze’de yapacağımız en önemli iş Gebze’nin il olma meselesidir. MHP Genel başkanımız Sayın devlet Bahçeli seçim beyannamesinde bu konuya yer verdi. Türkiye’de yüz il olması gerektiğini söyledi. Kimin ne söylediği beni bağlamaz, ben Devlet beyin söylediğini bilirim. Birileri fazla ile çok ihtiyaç olmadığını söylüyor, Devlet Bahçeli yüz il olabilir diyorsa konu bitmiştir. Ben iki yıldır Gebze’nin il olmasını her ortamda söylüyorum. AK Parti çevrelerinde ilk kez olumlu açıklamalar görüyorum, önce bu işe AK Partililerin inanması lazım. Bu işi AK Parti çözer. Gebze’ni i olacağına yürekten inanıyorum” dedi. EYT ile ilgili insanların 3-4 aydır İzmit’e gidip geldiğini ve mağdur olduğunu söyleyen Özdemir; “İzmit’e gidiş-geliş bir günümüzü alıyor. Gebze neden il olmalı diyenlerin bu söylemlerini hakaret olarak kabul ediyorum” dedi.

“MHP OYLARININ ÖNEMİ ÇOK AÇIK!”

Yerel seçimlerle de ilgili de açıklamalarda bulunan Özdemir; “52 ilde ittifak ortağımızla birlikte çalıştım ama tek meclis üyemizin olmadığı yer de Kocaeli, oldu. İttifak ortağımızın tüm çalışmalarına koşulsuz bir destek veriyoruz. Bugün bunun da bir karşılığı olmalı. Önemli olan bundan sonrası ile ilgili temsilde adalet olmalı. Biz bunu lütuf olarak istemiyoruz, fazlası ile hak ediyoruz. Pazarlığı bile bize hakarettir. Bundan sonra da Devlet beyin söyledikleri yönünde cumhur ittifakını desteklemeye devam edeceğiz. Türkiye’de üç bin, dört bin oyla alınan belediyeler var, burada MHP oylarının ne kadar önemli olduğu gerçeği ortaya çıkıyor. Şu anda Gebze ilçe teşkilatının adayı var ama genel merkezimizin yapacağı ortak mutabakata göre çalışmalar yapacağız” dedi. Özdemir, bir sonraki MHP kongresinde aday olmayacağını da ifade ederek, “Bu işi yapacak bir arkadaşımızı destekleyeceğiz, ben de bu arkadaşımızın yönetiminde görev alabilirim” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.