YEMENLİ ve SUDANLI İŞ ADAMLARINDAN GEBZE’YE ÇIKARMA

Genel 22.09.2023 - 20:04, Güncelleme: 22.09.2023 - 20:04
 

YEMENLİ ve SUDANLI İŞ ADAMLARINDAN GEBZE’YE ÇIKARMA

UMSİDER (Uluslararası Müteahhit, Sanayici ve İş İnsanları Derneği)‘in davetlisi olarak IUYB (Inernational Union of Yemen Businessmen) Derneklerinin ortaklığıyla 25.09.2023 Pazartesi günü “Türk, Yemenli ve Sudanlı İş Adamları Buluşması” adıyla pek çok sektör ve iş kollarında faaliyet gösteren adı geçen ülkelerin iş adamları ve sanayiciler Gebze ve Darıca’da bir araya getirilecektir.

Program kapsamında her iki dernek arasında ticari, sanayi ve endüstriyel yatırımları için Gebze Ticaret Odası’nda iş birliği protokolü imzalanacaktır. Buluşmada yerli iş adamlarımız, 30’a yakın misafir iş adamlarıyla tanışıp birbirlerine ürün kataloglarını takdim edecek ve karşılıklı olarak iş görüşmeleri yapma imkânı bulacaktır. Programı düzenleyen UMSİDER Genel Başkanı M. Zeki GEDİKOĞLU, ülkemizde yatırım ve ticaret yapacak misafir iş adamlarına Derneğin her türlü iş imkânlarını tahsis edeceklerini, iş birliği kapsamında her iki tarafın karşılıklı olarak birbirlerinden yararlanacağı bilgi ve veri alışverişinde bulunulacağını belirtti. Ayrıca, adı geçen ülkelerle ticari ve ekonomik ilişkilerin her alanda çeşitlendirilmesi hususunda iki derneğin de ortak iradelerinin olduğunu ifade etti. Başkan Gedikoğlu, bu tür faaliyetlerin TURAB ile birlikte devam ettirileceğini ve benzeri bir program için önümüzdeki kasım ayında 25-30 ülkeden 150’ye yakın iş adamının Ülkemiz sanayisinin kalbi olan Gebze bölgesine davet edileceğini sözlerine ekledi. İş adamları buluşmasının diğer mimarı TURAB Başkanı Canan Sunay da Türkiye’nin, Yemen, Sudan ve diğer Arap ülkeleriyle ortak tarih, kültür, maddi ve manevi değerleri ve bağları olduğunu, davet edilen misafir iş adamlarının bir kısmının Türkiye’de yatırım yaptıklarını ve bu iradelerinin halen devam ettiğini, keza, IUYB Derneği vasıtasıyla Türk yatırımcı ve iş adamlarını ülkelerine davet ettiklerini, yatırım yapmaları halinde kendilerine her alanda yardımcı olmak istediklerini belirtti. TURAB olarak kendilerinin de iş-ticaret ve yatırım faaliyetleri hususunda Türk iş adamlarına rehberlik yapacaklarını ifade etti. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın kahvaltı davetiyle başlayacak iş ziyaretine Kocaeli milletvekilleri, ilçe mülki amirleri ve bürokratlar katılacaktır. Ziyaret kapsamında misafir iş adamlarına Gebze'deki kurulu Organize Sanayi Bölgelerinde çok çeşitli mal ve hizmet üretilerek 200 binin üzerinde kişiye istihdam sağlanan sanayi alanlarından Güzeller ve Gebze Organize Sanayi Bölgeleri ile Gebze’de kurulu bazı sanayi kuruluşları gezdirilecek. Gezi Programı aşağıdadır: 1- Saat 10.00-11.00Darıca Belediye Başkanı sayın Muzaffer Bıyık'ın kahvaltı ikramı. 2- Saat 11.00 ila 12.00 arası sanayici üyelerin fabrika ziyaretleri. 3- 12.00 – 13.00 arası Gebze Ticaret Odası’nda UMSİDER ile IUYB arasında ticari ilişkilerin kurulması ve bu ilişkilerin geliştirilmesi için iş birliği protokolü imzalanması. 4- 13.15 – 14.45 arası Güzeller OSB ziyareti, tanıtımı ve üretim vs. bilgilendirme. 5- 14.45 – 16.15 arası Gebze OSB ziyareti, tanıtımı ve üretim vs. bilgilendirme. 6- 16.30'da TAYAŞ fabrikası ziyareti ve akşam yemeği.
UMSİDER (Uluslararası Müteahhit, Sanayici ve İş İnsanları Derneği)‘in davetlisi olarak IUYB (Inernational Union of Yemen Businessmen) Derneklerinin ortaklığıyla 25.09.2023 Pazartesi günü “Türk, Yemenli ve Sudanlı İş Adamları Buluşması” adıyla pek çok sektör ve iş kollarında faaliyet gösteren adı geçen ülkelerin iş adamları ve sanayiciler Gebze ve Darıca’da bir araya getirilecektir.

Program kapsamında her iki dernek arasında ticari, sanayi ve endüstriyel yatırımları için Gebze Ticaret Odası’nda iş birliği protokolü imzalanacaktır. Buluşmada yerli iş adamlarımız, 30’a yakın misafir iş adamlarıyla tanışıp birbirlerine ürün kataloglarını takdim edecek ve karşılıklı olarak iş görüşmeleri yapma imkânı bulacaktır.

Programı düzenleyen UMSİDER Genel Başkanı M. Zeki GEDİKOĞLU, ülkemizde yatırım ve ticaret yapacak misafir iş adamlarına Derneğin her türlü iş imkânlarını tahsis edeceklerini, iş birliği kapsamında her iki tarafın karşılıklı olarak birbirlerinden yararlanacağı bilgi ve veri alışverişinde bulunulacağını belirtti. Ayrıca, adı geçen ülkelerle ticari ve ekonomik ilişkilerin her alanda çeşitlendirilmesi hususunda iki derneğin de ortak iradelerinin olduğunu ifade etti. Başkan Gedikoğlu, bu tür faaliyetlerin TURAB ile birlikte devam ettirileceğini ve benzeri bir program için önümüzdeki kasım ayında 25-30 ülkeden 150’ye yakın iş adamının Ülkemiz sanayisinin kalbi olan Gebze bölgesine davet edileceğini sözlerine ekledi.

İş adamları buluşmasının diğer mimarı TURAB Başkanı Canan Sunay da Türkiye’nin, Yemen, Sudan ve diğer Arap ülkeleriyle ortak tarih, kültür, maddi ve manevi değerleri ve bağları olduğunu, davet edilen misafir iş adamlarının bir kısmının Türkiye’de yatırım yaptıklarını ve bu iradelerinin halen devam ettiğini, keza, IUYB Derneği vasıtasıyla Türk yatırımcı ve iş adamlarını ülkelerine davet ettiklerini, yatırım yapmaları halinde kendilerine her alanda yardımcı olmak istediklerini belirtti. TURAB olarak kendilerinin de iş-ticaret ve yatırım faaliyetleri hususunda Türk iş adamlarına rehberlik yapacaklarını ifade etti.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın kahvaltı davetiyle başlayacak iş ziyaretine Kocaeli milletvekilleri, ilçe mülki amirleri ve bürokratlar katılacaktır. Ziyaret kapsamında misafir iş adamlarına Gebze'deki kurulu Organize Sanayi Bölgelerinde çok çeşitli mal ve hizmet üretilerek 200 binin üzerinde kişiye istihdam sağlanan sanayi alanlarından Güzeller ve Gebze Organize Sanayi Bölgeleri ile Gebze’de kurulu bazı sanayi kuruluşları gezdirilecek.

Gezi Programı aşağıdadır:

1- Saat 10.00-11.00Darıca Belediye Başkanı sayın Muzaffer Bıyık'ın kahvaltı ikramı.

2- Saat 11.00 ila 12.00 arası sanayici üyelerin fabrika ziyaretleri.

3- 12.00 – 13.00 arası Gebze Ticaret Odası’nda UMSİDER ile IUYB arasında ticari ilişkilerin kurulması ve bu ilişkilerin geliştirilmesi için iş birliği protokolü imzalanması.

4- 13.15 – 14.45 arası Güzeller OSB ziyareti, tanıtımı ve üretim vs. bilgilendirme.

5- 14.45 – 16.15 arası Gebze OSB ziyareti, tanıtımı ve üretim vs. bilgilendirme.

6- 16.30'da TAYAŞ fabrikası ziyareti ve akşam yemeği.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.