Artık tamamen ücretsiz oldu

Bilim ve Teknoloji 12.07.2024 - 14:09, Güncelleme: 12.07.2024 - 14:09
 

Artık tamamen ücretsiz oldu

Google'dan kullanıcılarını sevindirecek bir haber geldi.

Şirket, kullanıcıların kişisel bilgilerini korumak için sunduğu Dark Web Taraması hizmetini artık tamamen ücretsiz hale getirme kararı aldı. Daha önce sadece Google One abonelerine ücretli olarak sunulan bu güvenlik özelliği, yakında tüm Google hesap sahipleri için erişilebilir olacak. Bu hizmet, kullanıcıların e-posta adresleri, telefon numaraları ve sosyal güvenlik numaraları gibi kişisel bilgilerinin dark web üzerinde taranmasını sağlıyor. Eğer tarama sonucunda kullanıcının bilgileri dark web üzerinde bulunursa, Google kullanıcıya bilgilendirme yapacak ve gerekli önlemleri alması konusunda önerilerde bulunacak. Google, bu güvenlik özelliğini daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaştırmak için ‘Sizinle İlgili Sonuçlar’ bölümüne entegre etmeyi planlıyor. Bu değişikliğin Temmuz ayının sonlarında hayata geçmesi bekleniyor ve artık Google One aboneliğine gerek kalmayacak. Bu sayede tüm Google hesap sahipleri, kişisel verilerinin güvenliğini daha etkin bir şekilde koruma fırsatına sahip olacaklar.  
Google'dan kullanıcılarını sevindirecek bir haber geldi.

Şirket, kullanıcıların kişisel bilgilerini korumak için sunduğu Dark Web Taraması hizmetini artık tamamen ücretsiz hale getirme kararı aldı. Daha önce sadece Google One abonelerine ücretli olarak sunulan bu güvenlik özelliği, yakında tüm Google hesap sahipleri için erişilebilir olacak.

Bu hizmet, kullanıcıların e-posta adresleri, telefon numaraları ve sosyal güvenlik numaraları gibi kişisel bilgilerinin dark web üzerinde taranmasını sağlıyor. Eğer tarama sonucunda kullanıcının bilgileri dark web üzerinde bulunursa, Google kullanıcıya bilgilendirme yapacak ve gerekli önlemleri alması konusunda önerilerde bulunacak.

Google, bu güvenlik özelliğini daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaştırmak için ‘Sizinle İlgili Sonuçlar’ bölümüne entegre etmeyi planlıyor.

Bu değişikliğin Temmuz ayının sonlarında hayata geçmesi bekleniyor ve artık Google One aboneliğine gerek kalmayacak.

Bu sayede tüm Google hesap sahipleri, kişisel verilerinin güvenliğini daha etkin bir şekilde koruma fırsatına sahip olacaklar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.