ASELSAN Genel Müdürü Akyol KSO Meclisinde konuşacak

Gündem 16.10.2024 - 16:50, Güncelleme: 16.10.2024 - 16:50
 

ASELSAN Genel Müdürü Akyol KSO Meclisinde konuşacak

Aslen Kocaeli Gölcüklü olan ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol, 17 Ekim günü saat 10.00’da Kocaeli Sanayi Odası Meclis toplantısına konuk konuşmacı olarak katılacak.

GÖLCÜKLÜ AKYOL Aslen Gölcüklü olan ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol, 2005 yılında Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Amerika Stanford Üniversitesinde İnovasyon Liderlik Eğitimi aldı. Cranfield Üniversitesinde elektro-optik ve haberleşme konularında eğitimlere katıldı. Yıldırım Beyazıt Üniversitesinde Kamu Yönetimi Yüksek Lisans eğitimi aldı. Akyol, eski Bakan Fikri Işık’a Sanayi ve Milli Savunma Bakanlıkları sürecinde danışmanlık ve özel kalem müdürlüğü görevlerinde de bulunmuştu. Akyol, ASASELSAN eski Genel Müdürü Haluk Görgün’ün ayrılmasından sonra 2022 yılında ASELSAN Yönetim Kurulu Kararıyla ASELSAN Genel Müdürlüğü görevine atandı. Başarılı bir görev yürüten Akyol, 17 Ekim Perşembe günü Kocaeli Sanayie Odası’nın erkekleştireceği Meclis Toplantısına konuk konuşmacı olarak katılacak.
Aslen Kocaeli Gölcüklü olan ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol, 17 Ekim günü saat 10.00’da Kocaeli Sanayi Odası Meclis toplantısına konuk konuşmacı olarak katılacak.

GÖLCÜKLÜ AKYOL

Aslen Gölcüklü olan ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol, 2005 yılında Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Amerika Stanford Üniversitesinde İnovasyon Liderlik Eğitimi aldı. Cranfield Üniversitesinde elektro-optik ve haberleşme konularında eğitimlere katıldı. Yıldırım Beyazıt Üniversitesinde Kamu Yönetimi Yüksek Lisans eğitimi aldı. Akyol, eski Bakan Fikri Işık’a Sanayi ve Milli Savunma Bakanlıkları sürecinde danışmanlık ve özel kalem müdürlüğü görevlerinde de bulunmuştu. Akyol, ASASELSAN eski Genel Müdürü Haluk Görgün’ün ayrılmasından sonra 2022 yılında ASELSAN Yönetim Kurulu Kararıyla ASELSAN Genel Müdürlüğü görevine atandı. Başarılı bir görev yürüten Akyol, 17 Ekim Perşembe günü Kocaeli Sanayie Odası’nın erkekleştireceği Meclis Toplantısına konuk konuşmacı olarak katılacak.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.