Ceviz büyüklüğünde dolu yağacak!

Kocaeli 06.08.2021 - 16:15, Güncelleme: 06.08.2021 - 16:15
 

Ceviz büyüklüğünde dolu yağacak!

Ceviz büyüklüğünde dolu yağacak!

Hava durumu tahminleri Meteoroloji tarafından yayınlandı. Bu geceden itibaren Kocaeli başta olmak üzere İstanbul, Yalova ve Sakarya için kuvvetli sağanak ve ceviz büyüklüğünde dolu yağışı bekleniyor. Hava durumu raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklandı. Havanın genel olarak yurtta aşırı sıcak geçeceği tahmin ediliyor. Bir haftadan uzun süredir devam eden orman yangınlarının etkili olduğu Antalya ve Muğla'da öğlen saatlerinden itibaren kuvvetli rüzgar etkili olacak. Rüzgarın saatte 60 km hıza çıkması bekleniyor. KOCAELİ VE ÇEVRE İLLERE DOLU YAĞACAK Aşırı sıcaklar geceden itibaren yurdu terk edecekken sıcakların gidişi ile birlikte ani hava değişimi bekleniyor. Meteoroloji için kullanılan radar görüntülerine bakıldığında Cumartesi günü gece saat 02.00 ila 06.00 arasında Kocaeli başta olmak üzere İstanbul'un kuzeyi ve Anadolu Yakası’nda dolu yağışının görülebileceği tahmin ediliyor. Marmara'da gece yarısından itibaren etkili olması beklenen kuvvetli sağanak yağışların Kocaeli ile birlikte İstanbul, Yalova ve Sakarya çevrelerinde ceviz veya portakal büyüklüğünde dolu yağışı şeklinde görülmesi bekleniyor. Öte yandan ani fırtına ile birlikte hortumunda yer yer etkili olacağı tahmin ediliyor. Ayrıca vatandaşların ani yağışlar nedeniyle su baskını ile birlikte olumsuz hava koşullarına karşı tedbirli olunması konusunda uzmanlar uyarıda bulunuyor  
Ceviz büyüklüğünde dolu yağacak!

Hava durumu tahminleri Meteoroloji tarafından yayınlandı. Bu geceden itibaren Kocaeli başta olmak üzere İstanbul, Yalova ve Sakarya için kuvvetli sağanak ve ceviz büyüklüğünde dolu yağışı bekleniyor.

Hava durumu raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklandı. Havanın genel olarak yurtta aşırı sıcak geçeceği tahmin ediliyor. Bir haftadan uzun süredir devam eden orman yangınlarının etkili olduğu Antalya ve Muğla'da öğlen saatlerinden itibaren kuvvetli rüzgar etkili olacak. Rüzgarın saatte 60 km hıza çıkması bekleniyor.

KOCAELİ VE ÇEVRE İLLERE DOLU YAĞACAK

Aşırı sıcaklar geceden itibaren yurdu terk edecekken sıcakların gidişi ile birlikte ani hava değişimi bekleniyor. Meteoroloji için kullanılan radar görüntülerine bakıldığında Cumartesi günü gece saat 02.00 ila 06.00 arasında Kocaeli başta olmak üzere İstanbul'un kuzeyi ve Anadolu Yakası’nda dolu yağışının görülebileceği tahmin ediliyor. Marmara'da gece yarısından itibaren etkili olması beklenen kuvvetli sağanak yağışların Kocaeli ile birlikte İstanbul, Yalova ve Sakarya çevrelerinde ceviz veya portakal büyüklüğünde dolu yağışı şeklinde görülmesi bekleniyor. Öte yandan ani fırtına ile birlikte hortumunda yer yer etkili olacağı tahmin ediliyor. Ayrıca vatandaşların ani yağışlar nedeniyle su baskını ile birlikte olumsuz hava koşullarına karşı tedbirli olunması konusunda uzmanlar uyarıda bulunuyor

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.