Darıca Bir Umut Engelliler Derneği, Aşure İkramına Katılan Hayırseverlere Teşekkür Etti

Darıca 20.07.2024 - 19:20, Güncelleme: 21.07.2024 - 17:17
 

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği, Aşure İkramına Katılan Hayırseverlere Teşekkür Etti

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği, geleneksel olarak düzenlediği aşure ikramına katılan ve kendilerine maddi manevi destek sağlayan hayırseverlere teşekkürlerini iletti. Dernek tarafından yapılan açıklamada, etkinliğe katılan birçok önemli isme ve kurum temsilcilerine özel olarak teşekkür edildi.

Açıklamada, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş ve yönetimine, Darıca Kaymakamlık Vakıf Müdürü Hasan Tabak'a, Darıca Kültür Müdürü Hüseyin Candan'a, Darıca Belediye Başkan Yardımcıları Nurdoğan Yılmaz, İsmail Ramazanoğlu ve Kenan Baltacı'ya, Darıca İlçe Teşkilat Başkanı Köksal Şakar ve yönetimine, Şenay Duran Okulları Kurucu Müdürü/Sahibi Şenay Duran ve Genel Koordinatör Ümit Çetin'e Kırşehirliler Derneği Başkanı Fatih Soylu'ya, Darıca Kent Konseyi Başkanı Orhan Pala'ya, MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Yudum Kaşıkçı'ya ve Darıca MHP İlçe Teşkilat Başkanı İlhan Yaşar ve yönetimine, RZK Çelik Fabrikası'ndan Ramazan Yılmaz'a, Büyük Birlik Partisi İlçe Teşkilat Başkanı ve yönetimlerine, Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları'na teşekkür edildi. Dernek yetkilileri, etkinliğe katılan ve destek veren tüm hayırseverlere sağlık ve başarı dileklerini ileterek, "Bugüne kadar bize maddi ve manevi destekte bulunan tüm hayırseverlerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız" ifadelerini kullandı. Darıca Bir Umut Engelliler Derneği, engelli bireylerin yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen çalışmalarıyla tanınıyor ve bu tür etkinliklerle toplumun farklı kesimlerini bir araya getirerek dayanışma ruhunu pekiştiriyor.
Darıca Bir Umut Engelliler Derneği, geleneksel olarak düzenlediği aşure ikramına katılan ve kendilerine maddi manevi destek sağlayan hayırseverlere teşekkürlerini iletti. Dernek tarafından yapılan açıklamada, etkinliğe katılan birçok önemli isme ve kurum temsilcilerine özel olarak teşekkür edildi.

Açıklamada, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş ve yönetimine, Darıca Kaymakamlık Vakıf Müdürü Hasan Tabak'a, Darıca Kültür Müdürü Hüseyin Candan'a, Darıca Belediye Başkan Yardımcıları Nurdoğan Yılmaz, İsmail Ramazanoğlu ve Kenan Baltacı'ya, Darıca İlçe Teşkilat Başkanı Köksal Şakar ve yönetimine, Şenay Duran Okulları Kurucu Müdürü/Sahibi Şenay Duran ve Genel Koordinatör Ümit Çetin'e Kırşehirliler Derneği Başkanı Fatih Soylu'ya, Darıca Kent Konseyi Başkanı Orhan Pala'ya, MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Yudum Kaşıkçı'ya ve Darıca MHP İlçe Teşkilat Başkanı İlhan Yaşar ve yönetimine, RZK Çelik Fabrikası'ndan Ramazan Yılmaz'a, Büyük Birlik Partisi İlçe Teşkilat Başkanı ve yönetimlerine, Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları'na teşekkür edildi.

Dernek yetkilileri, etkinliğe katılan ve destek veren tüm hayırseverlere sağlık ve başarı dileklerini ileterek, "Bugüne kadar bize maddi ve manevi destekte bulunan tüm hayırseverlerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız" ifadelerini kullandı.

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği, engelli bireylerin yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen çalışmalarıyla tanınıyor ve bu tür etkinliklerle toplumun farklı kesimlerini bir araya getirerek dayanışma ruhunu pekiştiriyor.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.