Dersimize çalışıyoruz

Spor 20.09.2023 - 13:02, Güncelleme: 20.09.2023 - 13:02
 

Dersimize çalışıyoruz

Kocaelispor, hafta sonu oynayacağı Şanlıurfaspor maçı hazırlılarını teknik patron Ertuğrul sağlam gözetiminde sürdürüyor. Temsilcimizde tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR Trendyol 1. Lig’in 6. haftasında deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak olan Kocaelispor antrenmanlarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Son üç maçını kazanarak iyi bir çıkış yakalayan yeşil-siyahlı ekip hafta sonu oynayacağı zorlu maçtan yine galibiyet hedefliyor.   SAĞLAM UYARDI Kocaelispor Brunga Tesisleri’nde, teknik adam Ertuğrul Sağlam gözetiminde yapılan antrenmanlarda futbolcuların azimli olması dikkatlerden kaçmadı.  Futbolcularla ile görüşen deneyimli çalıştırıcı bu maçın hedef açısından önemine vurgu yaptı.  
Kocaelispor, hafta sonu oynayacağı Şanlıurfaspor maçı hazırlılarını teknik patron Ertuğrul sağlam gözetiminde sürdürüyor. Temsilcimizde tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Trendyol 1. Lig’in 6. haftasında deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak olan Kocaelispor antrenmanlarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Son üç maçını kazanarak iyi bir çıkış yakalayan yeşil-siyahlı ekip hafta sonu oynayacağı zorlu maçtan yine galibiyet hedefliyor.

 

SAĞLAM UYARDI

Kocaelispor Brunga Tesisleri’nde, teknik adam Ertuğrul Sağlam gözetiminde yapılan antrenmanlarda futbolcuların azimli olması dikkatlerden kaçmadı.  Futbolcularla ile görüşen deneyimli çalıştırıcı bu maçın hedef açısından önemine vurgu yaptı.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.