Eğitim Fakültesi öğrencileri Balören Köyü’nde kütüphane kurdular

Kocaeli 15.05.2024 - 15:33, Güncelleme: 15.05.2024 - 15:33
 

Eğitim Fakültesi öğrencileri Balören Köyü’nde kütüphane kurdular

Geçtiğimiz yaz yaşamını yitiren Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü öğrencilerinden Enes Kerem Altuntaş’ın anısına yaptırılan kütüphane İzmit’in Balören Köyü’nde açıldı.

Öğr. Gör. Dr. Gürkan Yavaş’ın koordinatörlüğünde Topluma Hizmet Uygulamaları kapsamında hayata geçirilen proje, İzmit’in Balören Köyü’nde bulunan ve daha önce Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından onarılan okul lojmanının okuma ve çalışma salonuna dönüştürülmesi şeklinde tasarlandı. Balören İlkokulu Müdür Yetkili Öğretmeni Bülent Gündem’in ve Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Programı öğrencilerinin desteğiyle gerçekleştirilen çalışma kapsamında, kütüphane mobilya ve sandalyeleri, 700’ün üzerinde kitap, çok sayıda kırtasiye ve oyun malzemesiyle diğer materyaller temin edildi ve kullanıma hazır hale getirildi. ‘Enes Kerem Altuntaş Okuma ve Çalışma Salonu’ adı verilen yapının açılışını Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elif Çelebi Öncü, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürleri, öğretmenler, merhum öğrencimizin ailesi ve arkadaşları birlikte gerçekleştirdiler.
Geçtiğimiz yaz yaşamını yitiren Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü öğrencilerinden Enes Kerem Altuntaş’ın anısına yaptırılan kütüphane İzmit’in Balören Köyü’nde açıldı.

Öğr. Gör. Dr. Gürkan Yavaş’ın koordinatörlüğünde Topluma Hizmet Uygulamaları kapsamında hayata geçirilen proje, İzmit’in Balören Köyü’nde bulunan ve daha önce Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından onarılan okul lojmanının okuma ve çalışma salonuna dönüştürülmesi şeklinde tasarlandı.

Balören İlkokulu Müdür Yetkili Öğretmeni Bülent Gündem’in ve Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Programı öğrencilerinin desteğiyle gerçekleştirilen çalışma kapsamında, kütüphane mobilya ve sandalyeleri, 700’ün üzerinde kitap, çok sayıda kırtasiye ve oyun malzemesiyle diğer materyaller temin edildi ve kullanıma hazır hale getirildi. ‘Enes Kerem Altuntaş Okuma ve Çalışma Salonu’ adı verilen yapının açılışını Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elif Çelebi Öncü, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürleri, öğretmenler, merhum öğrencimizin ailesi ve arkadaşları birlikte gerçekleştirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.