Erzurumlular Vakfı’dan Vali Yavuz’a veda ziyareti

Kocaeli 16.07.2024 - 14:32, Güncelleme: 16.07.2024 - 14:32
 

Erzurumlular Vakfı’dan Vali Yavuz’a veda ziyareti

10 Temmuz’da Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Malatya Valisi olarak atanan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a veda ziyaretleri devam ediyor.

10 Haziran 2020 tarihinde ilimizde göreve başlayan 4 yıl sonra ataması yapılan Vali Yavuz, geçtiğimiz gün de Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı yönetimini makamında ağırladı. YAVUZ’A TEŞEKKÜR ETTİLER Yönetimi ile beraberindeki heyetle birlikte Vali Seddar Yavuz’a konuk olan ve Yavuz’un görev yaptığı 4 yıl boyunca kentimize önemli katkılar sunduğunu ifade eden Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal, “Sayın Valimize bugüne kadar Kocaeli için sağladığı katkıları nedeniyle teşekkür ederken, yeni görev yeri olan Malatya’da kendisine başarılar diliyoruz” dedi. YAVUZ: DAHA İYİ YERLERE GELECEKSİNİZ Konukları ile yakından ilgilenen Vali Seddar Yavuz ise, Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal ve yönetimi ile birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu memnuniyeti ifade ederek, “Kocaeli’de yapacağınız hizmetlerinizle çok daha iyi yerlere geleceğinize yürekten inanıyorum” dedi. 17 Temmuz Çarşamba günü (Yarın) saat 10.00’da Kocaeli Valiliği önünde düzenlenecek törenin ardından kentten ayrılacağı öğrenilen Vali Yavuz’un yerine Çanakkale Valisi İlhami Aktaş atanmıştı.    
10 Temmuz’da Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Malatya Valisi olarak atanan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a veda ziyaretleri devam ediyor.

10 Haziran 2020 tarihinde ilimizde göreve başlayan 4 yıl sonra ataması yapılan Vali Yavuz, geçtiğimiz gün de Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı yönetimini makamında ağırladı.

YAVUZ’A TEŞEKKÜR ETTİLER

Yönetimi ile beraberindeki heyetle birlikte Vali Seddar Yavuz’a konuk olan ve Yavuz’un görev yaptığı 4 yıl boyunca kentimize önemli katkılar sunduğunu ifade eden Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal, “Sayın Valimize bugüne kadar Kocaeli için sağladığı katkıları nedeniyle teşekkür ederken, yeni görev yeri olan Malatya’da kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

YAVUZ: DAHA İYİ YERLERE GELECEKSİNİZ

Konukları ile yakından ilgilenen Vali Seddar Yavuz ise, Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal ve yönetimi ile birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu memnuniyeti ifade ederek, “Kocaeli’de yapacağınız hizmetlerinizle çok daha iyi yerlere geleceğinize yürekten inanıyorum” dedi. 17 Temmuz Çarşamba günü (Yarın) saat 10.00’da Kocaeli Valiliği önünde düzenlenecek törenin ardından kentten ayrılacağı öğrenilen Vali Yavuz’un yerine Çanakkale Valisi İlhami Aktaş atanmıştı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.