Hedef TV'de Yayınlanan Özel Programla SMA Hastası Defne Gürbulak İçin Yardım Kampanyası Başladı

Gündem 17.05.2024 - 20:01, Güncelleme: 17.05.2024 - 20:06
 

Hedef TV'de Yayınlanan Özel Programla SMA Hastası Defne Gürbulak İçin Yardım Kampanyası Başladı

Geçtiğimiz Çarşamba akşamı Hedef TV ekranlarında gerçekleşen özel bir programla Spinal Müsküler Atrofi (SMA) hastası Defne Gürbulak için yardım kampanyası başladı. Program, Defne'nin tedavisi için destek olmak amacıyla birçok önemli ismin katılımıyla gerçekleştirildi.

Programa, Büyük Anadolu Hastanesi Başhekimi Sayın Nilgün Yöntem, Marmara İğdırlılar Federasyon Başkanı ve Hedef TV İmtiyaz Sahibi Sayın Nihat Yıldırım, Doğru Hidrolik Yönetim Kurulu Başkanı Adem Doğrul, Gebze Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Alper Demir, Darıca Ardahanlılar Dernek Başkanı Bülent Işık gibi değerli isimler konuk oldu.   Modertörlüğünü Özgür Agin'in gerçekleştirdiği programda SMA hastalığına ilişkin bilgilendirme yapılırken, hastalığın seyrine ve tedavi sürecine dair detaylar paylaşıldı. Defne'nin ebeveynleri, kızlarının tedavisi için gereken maliyetleri karşılamak adına yoğun çaba harcadıklarını ve destek beklediklerini izleyicilere iletti.   Program sırasında, SMA hastalığının tedavisinin yüksek maliyetler gerektirdiği vurgulanarak, Defne'nin tedavisine destek olmak için izleyicilerden ve katılımcılardan bağış talep edildi. Telefonla bağlanan izleyicilerden gelen bağışlar anlık olarak ekranda paylaşılırken, Defne için özel olarak oluşturulan banka hesap bilgileri de sürekli olarak ekranlarda yer aldı.   Katılımcılar, herhangi bir bağışın Defne'nin tedavisi için önemli olduğunu vurguladılar ve kampanyanın başarılı olması için izleyicileri harekete geçirmeye çağırdılar. Programın sonunda, rekor bağış miktarı ve kampanyanın devam eden sürecine ilişkin bilgilendirme yapıldı.
Geçtiğimiz Çarşamba akşamı Hedef TV ekranlarında gerçekleşen özel bir programla Spinal Müsküler Atrofi (SMA) hastası Defne Gürbulak için yardım kampanyası başladı. Program, Defne'nin tedavisi için destek olmak amacıyla birçok önemli ismin katılımıyla gerçekleştirildi.

Programa, Büyük Anadolu Hastanesi Başhekimi Sayın Nilgün Yöntem, Marmara İğdırlılar Federasyon Başkanı ve Hedef TV İmtiyaz Sahibi Sayın Nihat Yıldırım, Doğru Hidrolik Yönetim Kurulu Başkanı Adem Doğrul, Gebze Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Alper Demir, Darıca Ardahanlılar Dernek Başkanı Bülent Işık gibi değerli isimler konuk oldu.

 

Modertörlüğünü Özgür Agin'in gerçekleştirdiği programda SMA hastalığına ilişkin bilgilendirme yapılırken, hastalığın seyrine ve tedavi sürecine dair detaylar paylaşıldı. Defne'nin ebeveynleri, kızlarının tedavisi için gereken maliyetleri karşılamak adına yoğun çaba harcadıklarını ve destek beklediklerini izleyicilere iletti.

 

Program sırasında, SMA hastalığının tedavisinin yüksek maliyetler gerektirdiği vurgulanarak, Defne'nin tedavisine destek olmak için izleyicilerden ve katılımcılardan bağış talep edildi. Telefonla bağlanan izleyicilerden gelen bağışlar anlık olarak ekranda paylaşılırken, Defne için özel olarak oluşturulan banka hesap bilgileri de sürekli olarak ekranlarda yer aldı.

 

Katılımcılar, herhangi bir bağışın Defne'nin tedavisi için önemli olduğunu vurguladılar ve kampanyanın başarılı olması için izleyicileri harekete geçirmeye çağırdılar. Programın sonunda, rekor bağış miktarı ve kampanyanın devam eden sürecine ilişkin bilgilendirme yapıldı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.