Helva Şöleni'nde Rumeli rüzgarı

Kocaeli 24.06.2024 - 12:17, Güncelleme: 24.06.2024 - 12:17
 

Helva Şöleni'nde Rumeli rüzgarı

Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği ortaklığında düzenlenen 22. Helva Şöleni’nin ikinci gününde Rumelili Gültekin sahne aldı

Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği 22. Helva Şöleni, ikinci gününde de katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Doğu Kışla Gençlik Parkı’nda gerçekleştirilen etkinlikte, Rumelili Gültekin sahne aldı. Mahalle sakinleri ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde, Rumeli ezgileri eşliğinde oyunlar oynandı ve katılımcılar gönüllerince eğlendi. Şölenin ikinci gününde vatandaşlar keyif dolu dakikalar geçirirken, etkinliklerin bugünkü programında da eğlence devam edecek. Yine Doğu Kışla Gençlik Parkı’nda düzenlenecek etkinlikte, saat 19:30’da Rumelili Kemal sahne alacak ve helva dağıtımı yapılacak.
Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği ortaklığında düzenlenen 22. Helva Şöleni’nin ikinci gününde Rumelili Gültekin sahne aldı

Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği 22. Helva Şöleni, ikinci gününde de katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Doğu Kışla Gençlik Parkı’nda gerçekleştirilen etkinlikte, Rumelili Gültekin sahne aldı. Mahalle sakinleri ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde, Rumeli ezgileri eşliğinde oyunlar oynandı ve katılımcılar gönüllerince eğlendi.

Şölenin ikinci gününde vatandaşlar keyif dolu dakikalar geçirirken, etkinliklerin bugünkü programında da eğlence devam edecek. Yine Doğu Kışla Gençlik Parkı’nda düzenlenecek etkinlikte, saat 19:30’da Rumelili Kemal sahne alacak ve helva dağıtımı yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.