Hisareynspor’dan 2 bomba transfer

Spor 22.07.2024 - 11:12, Güncelleme: 22.07.2024 - 11:12
 

Hisareynspor’dan 2 bomba transfer

Kocaeli Süper Amatör Lig takımlarından 50. yılını yaşayan Hisareynspor yeni sezon için dış transfer çalışmalarını hızlandırdı.

Süper Amatör’de transferin hareketli takımı Hisareynspor 2 transferi duyurdu. sol bek ve sol açık mevkilerinde oynayan 38 yaşındaki Emrah Öztürk ve 23 yaşındaki kanat oyuncusu Taha Köksal’ı kadrosuna kattı.   “BOMBA TRANSFER GELSİN” Hisareynspor sosyal medyasından yapıaln transfer paylaşımında şu ifadeler kullanıldı; “Ver kırmızıyı ver, Bomba transfer gelsin, , Taha Köksal Hisareynsporumuzda.Kariyerinde Körfez Spor Kulübü ile profesyonelllik bulunan, Bal takımlarından Kullarspor ve Yuvacıkspor'da top koşturmuş, Köseköy Ateşspor ve Doğantepespor'da oynamış başarılı kanat oyuncusu Taha Köksal'a hoş geldin diyor Yeşil Beyazla başarılar diliyoruz... Emrah Öztürk Hisareynspor'da...Süper Amatör Lig'te mücadele eden ekibimiz Emrah Öztürk ile anlaşmıştır. Solbek, Solaçık, Ortasaha mevkilerinde oynayabilen Emrah Öztürk'e hoş geldin diyor Yeşil Beyazla başarılar diliyoruz...”  
Kocaeli Süper Amatör Lig takımlarından 50. yılını yaşayan Hisareynspor yeni sezon için dış transfer çalışmalarını hızlandırdı.

Süper Amatör’de transferin hareketli takımı Hisareynspor 2 transferi duyurdu. sol bek ve sol açık mevkilerinde oynayan 38 yaşındaki Emrah Öztürk ve 23 yaşındaki kanat oyuncusu Taha Köksal’ı kadrosuna kattı.

 

“BOMBA TRANSFER GELSİN”

Hisareynspor sosyal medyasından yapıaln transfer paylaşımında şu ifadeler kullanıldı; “Ver kırmızıyı ver, Bomba transfer gelsin, , Taha Köksal Hisareynsporumuzda.Kariyerinde Körfez Spor Kulübü ile profesyonelllik bulunan, Bal takımlarından Kullarspor ve Yuvacıkspor'da top koşturmuş, Köseköy Ateşspor ve Doğantepespor'da oynamış başarılı kanat oyuncusu Taha Köksal'a hoş geldin diyor Yeşil Beyazla başarılar diliyoruz...
Emrah Öztürk Hisareynspor'da...Süper Amatör Lig'te mücadele eden ekibimiz Emrah Öztürk ile anlaşmıştır. Solbek, Solaçık, Ortasaha mevkilerinde oynayabilen Emrah Öztürk'e hoş geldin diyor Yeşil Beyazla başarılar diliyoruz...”

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.