Fırat Gül’den taraftara davet

Spor 13.12.2022 - 16:26, Güncelleme: 13.12.2022 - 16:28
 

Fırat Gül’den taraftara davet

Kocaelispor Teknik Direktörü Fırat Gül ilk yarının veda maçında taraftarı tribüne davet etti.

RAKİBİ YORDUK Gül, 1-0 kazanılan Kastamonu maçıyla ilgili olarak şu düşüncelere yer verdi: Deplasmanda, iç sahada gibi oynadık. Rakibimizi koşturduk, yorduk, pozisyonlar da bulduk. Golden sonra farkı da açabilirdik. İkinci yarı skoru korumak istedik. Rakibin atakları, pozisyonları oldu ama bizim de bu devrede önemli fırsatlarımız vardı. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. MÜTHİŞ OLDU Zor bir deplasmandan önemli bir 3 puan aldık. Ankara Demirspor maçının pazar gününe alınması müthiş oldu. Taraftarımızı Pazar günü stada bekliyoruz. İlk yarının veda maçında evimizde güzel bir atmosferde oynayalım. Bizi yalnız bırakmayan taraftarımız pazar günü de stadı doldursun.
Kocaelispor Teknik Direktörü Fırat Gül ilk yarının veda maçında taraftarı tribüne davet etti.

RAKİBİ YORDUK
Gül, 1-0 kazanılan Kastamonu maçıyla ilgili olarak şu düşüncelere yer verdi: Deplasmanda, iç sahada gibi oynadık. Rakibimizi koşturduk, yorduk, pozisyonlar da bulduk. Golden sonra farkı da açabilirdik. İkinci yarı skoru korumak istedik. Rakibin atakları, pozisyonları oldu ama bizim de bu devrede önemli fırsatlarımız vardı. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik.

MÜTHİŞ OLDU
Zor bir deplasmandan önemli bir 3 puan aldık. Ankara Demirspor maçının pazar gününe alınması müthiş oldu. Taraftarımızı Pazar günü stada bekliyoruz. İlk yarının veda maçında evimizde güzel bir atmosferde oynayalım. Bizi yalnız bırakmayan taraftarımız pazar günü de stadı doldursun.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.