Kocaelispor’dan reklam anlaşması

Spor 20.09.2023 - 12:54, Güncelleme: 20.09.2023 - 12:54
 

Kocaelispor’dan reklam anlaşması

Kocaelispor Kulübü ile Bilgiçler Et Köfte arasında muhtelif reklam alanlarının kullanımı konusunda sözleşme imzalandı

Kocaelispor yönetimi kulübe maddi destek sağlama konusunda adımlarına devam ediyor. Kocaelispor, 14 Eylül’de Bilgiçler Et Köfte ile muhtelif reklam alanlarının kullanımı konusunda sözleşme imzalandı. Kocaelispor’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Kulübümüz ile Bilgiçler Et Köfte arasında muhtelif reklam alanları kullanımı hususunda reklam sözleşmesi yapılmıştır. Kulübümüze katkılarından dolayı Erkan Bilgiç ve Erdin Bilgiç'e teşekkürlerimizi sunarız.  
Kocaelispor Kulübü ile Bilgiçler Et Köfte arasında muhtelif reklam alanlarının kullanımı konusunda sözleşme imzalandı

Kocaelispor yönetimi kulübe maddi destek sağlama konusunda adımlarına devam ediyor. Kocaelispor, 14 Eylül’de Bilgiçler Et Köfte ile muhtelif reklam alanlarının kullanımı konusunda sözleşme imzalandı.

Kocaelispor’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Kulübümüz ile Bilgiçler Et Köfte arasında muhtelif reklam alanları kullanımı hususunda reklam sözleşmesi yapılmıştır. Kulübümüze katkılarından dolayı Erkan Bilgiç ve Erdin Bilgiç'e teşekkürlerimizi sunarız.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.