Gebze’yi durdurabilene aşk olsun!: 1-2

Spor 09.11.2023 - 16:35, Güncelleme: 09.11.2023 - 16:35
 

Gebze’yi durdurabilene aşk olsun!: 1-2

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Gebzespor kaybetmeyi unuttu! Temsilcimiz önceki gün Keşanspor karşısında 2-1 kazanarak ligde 4’te 4 yaptı

4’TE 4 YAPTI Bölgesel Amatör Lig 2.Grubun, en büyük şampiyonluk adaylarından olan Gebzespor yoluna emin adımlarla devam ediyor. Çorluspor 1947, Yuvacıkspor ve Diliskelesispor’u ilk 3 haftada mağlup eden Gebze, öndeki gün deplasmanda oynadığı Keşanspor mücadelesini de kazanarak 4’te 4 yaptı. Temsilcimiz karşılaşmadan 2-1 galip ayrılırken, Mor Menekşeler’in gollerini, 28’de Ömer Faruk Can ve 41’de Adem Parlak kaydetti. Keşanspor’un tek golünü ise 1. dakikada Ramazan Akarsu attı.
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Gebzespor kaybetmeyi unuttu! Temsilcimiz önceki gün Keşanspor karşısında 2-1 kazanarak ligde 4’te 4 yaptı

4’TE 4 YAPTI

Bölgesel Amatör Lig 2.Grubun, en büyük şampiyonluk adaylarından olan Gebzespor yoluna emin adımlarla devam ediyor. Çorluspor 1947, Yuvacıkspor ve Diliskelesispor’u ilk 3 haftada mağlup eden Gebze, öndeki gün deplasmanda oynadığı Keşanspor mücadelesini de kazanarak 4’te 4 yaptı. Temsilcimiz karşılaşmadan 2-1 galip ayrılırken, Mor Menekşeler’in gollerini, 28’de Ömer Faruk Can ve 41’de Adem Parlak kaydetti. Keşanspor’un tek golünü ise 1. dakikada Ramazan Akarsu attı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.