Derince’de fidanlar toprakla buluşturuldu

Kocaeli (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.11.2023 - 12:00, Güncelleme: 14.11.2023 - 11:41
 

Derince’de fidanlar toprakla buluşturuldu

Derince’de fidanlar toprakla buluşturuldu

Derince’de 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla düzenlenen programda fidanlar toprakla buluşturuldu.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın destek ve himayelerinde her yıl 11 Kasım günü kutlanan Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri yurt genelinde olduğu gibi Derince’de de düzenlendi. Çenedağ Mahallesinde yer alan Şehit Osman Gazi Çetingöz Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Mustafa Demirelli, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Meclis Üyesi Kenan Yalçın, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.Etkinlikte konuşan Başkan Aygün, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde gerçekleştirdiğimiz fidan dikimi programında sevgili öğrencilerimiz ile Türkiye Yüzyılına nefes olacak fidanlarımızı toprak ile buluşturarak, can suyunu verdik" dedi.
Derince’de fidanlar toprakla buluşturuldu
Derince’de 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla düzenlenen programda fidanlar toprakla buluşturuldu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın destek ve himayelerinde her yıl 11 Kasım günü kutlanan Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri yurt genelinde olduğu gibi Derince’de de düzenlendi. Çenedağ Mahallesinde yer alan Şehit Osman Gazi Çetingöz Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Mustafa Demirelli, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Meclis Üyesi Kenan Yalçın, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Etkinlikte konuşan Başkan Aygün, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde gerçekleştirdiğimiz fidan dikimi programında sevgili öğrencilerimiz ile Türkiye Yüzyılına nefes olacak fidanlarımızı toprak ile buluşturarak, can suyunu verdik" dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.