Gebzespor kaybetmeyi unuttu!: 1-0

Spor 27.11.2023 - 14:15, Güncelleme: 29.11.2023 - 14:15
 

Gebzespor kaybetmeyi unuttu!: 1-0

Bölgesel Amatör Lig’de Gebzespor fırtınası esmeye devam ediyor. Mor menekşeler bu haftada kazanarak ligde 7’de 7 yaptılar

ÖNÜNDE KİMSE DURAMIYOR Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gebzespor, bu haftayı da galibiyetle kapadı. Kapaklıspor’u sahasında konuk eden Gebzespor, karşılaşmayı 45+2’de Oluş Şensöz’ün attığı klas golle kazandı. Mor menekşeler, Kapaklıspor’u da mağlup ederek ligde 7’de 7 yaptılar. Önünde kimsenin duramadığı temsilcimiz, puanını 21’e çıkararak liderliğine devam etti.
Bölgesel Amatör Lig’de Gebzespor fırtınası esmeye devam ediyor. Mor menekşeler bu haftada kazanarak ligde 7’de 7 yaptılar

ÖNÜNDE KİMSE DURAMIYOR

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gebzespor, bu haftayı da galibiyetle kapadı. Kapaklıspor’u sahasında konuk eden Gebzespor, karşılaşmayı 45+2’de Oluş Şensöz’ün attığı klas golle kazandı. Mor menekşeler, Kapaklıspor’u da mağlup ederek ligde 7’de 7 yaptılar. Önünde kimsenin duramadığı temsilcimiz, puanını 21’e çıkararak liderliğine devam etti.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.