IFAB'dan yeni VAR kararı! Kornerler ve ikinci sarı kartlar...

Spor 28.11.2023 - 14:16, Güncelleme: 29.11.2023 - 14:16
 

IFAB'dan yeni VAR kararı! Kornerler ve ikinci sarı kartlar...

Uluslararası Futbol Birliği Kurulu (IFAB) kritik bir toplantı gerçekleştirecek. Düzenlenecek olan toplantıda, VAR'ın yetkilerinin artması değerlendirilecek.

Futbolda son günlerde oyuna olan etkisi tarışılan VAR hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Uluslararası Futbol Birliği Kurulu'nun (IFAB) kritik bir toplantı gerçekleştireceği öğrenildi. İngiliz basınından Times'ın haberine göre; Uluslararası Futbol Birliği Kurulu (IFAB), VAR'ın yetkilerinin artması konusunu değerlendirecek. VAR, KORNERLERE KARIŞABİLİR! Haberde, futbolun kural koyucu organizasyonu olan IFAB'ın; serbest vuruşlar, kornerler ve ikinci sarı kartlar gibi konulara da VAR'ın müdahale edebilmesi konusunda bir araya geleceği yer aldı. VAR, hali hazırda yalnızca; kırmızı kart, penaltı, ofsayt, gol gibi maçın gidişatını doğrudan etkileyecek pozisyonlarda kullanılıyor.
Uluslararası Futbol Birliği Kurulu (IFAB) kritik bir toplantı gerçekleştirecek. Düzenlenecek olan toplantıda, VAR'ın yetkilerinin artması değerlendirilecek.

Futbolda son günlerde oyuna olan etkisi tarışılan VAR hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Uluslararası Futbol Birliği Kurulu'nun (IFAB) kritik bir toplantı gerçekleştireceği öğrenildi.

İngiliz basınından Times'ın haberine göre; Uluslararası Futbol Birliği Kurulu (IFAB), VAR'ın yetkilerinin artması konusunu değerlendirecek.

VAR, KORNERLERE KARIŞABİLİR!
Haberde, futbolun kural koyucu organizasyonu olan IFAB'ın; serbest vuruşlar, kornerler ve ikinci sarı kartlar gibi konulara da VAR'ın müdahale edebilmesi konusunda bir araya geleceği yer aldı.

VAR, hali hazırda yalnızca; kırmızı kart, penaltı, ofsayt, gol gibi maçın gidişatını doğrudan etkileyecek pozisyonlarda kullanılıyor.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.