Ramil Şeydayev imzayı attı

Spor 17.01.2024 - 14:33, Güncelleme: 17.01.2024 - 14:33
 

Ramil Şeydayev imzayı attı

Kocaelispor’un yeni transferi Ramil Şeydayev kendisini yeşil siyahlı renklere bağlayan imzayı attı. Kocaelispor Ramil ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

BAŞKAN ENGİN KOYUN DA KATILDI Kulüpte idari binada yapılan imza törenine Başkan Engin Koyun, yöneticiler Selçuk Kösemen ve Mevlüt Ağra katıldı. İmza töreninde konuşan Başkan Engin Koyun, “Ramil bizim için önemli bir transfer oldu. Azerbaycan’ın önemli bir oyuncusunu takımımıza kattık. Ramil’in atacağı ve attıracağı gollerle şampiyonluğa ciddi katkı sağlayacağını düşünüyorum. Camiamıza hayırlı olsun” dedi. KOCAELİSPOR’DA OYNAYACAK OLMAK BENİ HEYECANLANDIRIYOR Ramil Şeydayev, “Burayı Sadıkov’dan biliyordum. Transfer sürecim uzun sürdü. Ama burada olmaktan çok mutluyum. Başarılı bir sezon geçirmek istiyorum.Türkiye’de ve Kocaelispor’da oynayacak olmak beni heyecanlandırıyor. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Sezon sonunda hep birlikte sevineceğiz” diye konuştu.
Kocaelispor’un yeni transferi Ramil Şeydayev kendisini yeşil siyahlı renklere bağlayan imzayı attı. Kocaelispor Ramil ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

BAŞKAN ENGİN KOYUN DA KATILDI

Kulüpte idari binada yapılan imza törenine Başkan Engin Koyun, yöneticiler Selçuk Kösemen ve Mevlüt Ağra katıldı. İmza töreninde konuşan Başkan Engin Koyun, “Ramil bizim için önemli bir transfer oldu. Azerbaycan’ın önemli bir oyuncusunu takımımıza kattık. Ramil’in atacağı ve attıracağı gollerle şampiyonluğa ciddi katkı sağlayacağını düşünüyorum. Camiamıza hayırlı olsun” dedi.

KOCAELİSPOR’DA OYNAYACAK OLMAK BENİ HEYECANLANDIRIYOR

Ramil Şeydayev, “Burayı Sadıkov’dan biliyordum. Transfer sürecim uzun sürdü. Ama burada olmaktan çok mutluyum. Başarılı bir sezon geçirmek istiyorum.Türkiye’de ve Kocaelispor’da oynayacak olmak beni heyecanlandırıyor. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Sezon sonunda hep birlikte sevineceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.