Başkan Engin Koyun: Stadı doldurmamız lazım

Spor 17.01.2024 - 14:35, Güncelleme: 17.01.2024 - 14:35
 

Başkan Engin Koyun: Stadı doldurmamız lazım

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başkan Koyun Eyüp maçında stadın dolması gerektiğini söylerken sevkler için de görüşlerini belirtti.

“BU MAÇTA TEK YÜREK OLMALIYIZ” Cumartesi günü lider Eyüpspor’u sahasında konuk edecek olan Kocaelispor’da Başkan Engin Koyun bu kritik maç öncesinde taraftara çağrıda bulundu. Eyüp maçında stadın doldurulmasını istediğini söyleyen Başkan Engin Koyun, “Eyüp ile kritik bir maç oynayacağız. Manisa maçını nasıl kaybettiğimizi tüm Türkiye izledi. Eyüpspor maçında sahada ve tribünde tek yürek olan bir camia olarak duruş göstermeliyiz. Taraftarımızı bu maçta stadı doldurmaya davet ediyorum. 7den 70e Kocaelispor’un yanında olalım” “ULUSAL BASINDA DA GÜNDEM OLDU” Kocaelispor’un Manisa FK maçında yaşadığı mağduriyetin ulusal basında bile yer bulduğunu ifade eden Başkan Engin Koyun, “Resmi prosedürleri uyguladılar. Nasıl bir sonuç çıkacağını bilmiyorum. Bizler vicdanen rahatız. Yapmamız gerekeni yaptık. Federasyondan da vicdanlı bir kararın çıkacağından eminim. Sonuna kadar haklı olduğumuzu tüm Türkiye gördü. Ulusal basında da geniş yer aldı. Sizler de sıkça bahsettiniz. Ama şimdi Eyüp maçına şehir olarak güçlü bir şekilde hazırlanmamız gerekiyor”
Kocaelispor Başkanı Engin Koyun antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başkan Koyun Eyüp maçında stadın dolması gerektiğini söylerken sevkler için de görüşlerini belirtti.

“BU MAÇTA TEK YÜREK OLMALIYIZ”

Cumartesi günü lider Eyüpspor’u sahasında konuk edecek olan Kocaelispor’da Başkan Engin Koyun bu kritik maç öncesinde taraftara çağrıda bulundu. Eyüp maçında stadın doldurulmasını istediğini söyleyen Başkan Engin Koyun, “Eyüp ile kritik bir maç oynayacağız. Manisa maçını nasıl kaybettiğimizi tüm Türkiye izledi. Eyüpspor maçında sahada ve tribünde tek yürek olan bir camia olarak duruş göstermeliyiz. Taraftarımızı bu maçta stadı doldurmaya davet ediyorum. 7den 70e Kocaelispor’un yanında olalım”

“ULUSAL BASINDA DA GÜNDEM OLDU”

Kocaelispor’un Manisa FK maçında yaşadığı mağduriyetin ulusal basında bile yer bulduğunu ifade eden Başkan Engin Koyun, “Resmi prosedürleri uyguladılar. Nasıl bir sonuç çıkacağını bilmiyorum. Bizler vicdanen rahatız. Yapmamız gerekeni yaptık. Federasyondan da vicdanlı bir kararın çıkacağından eminim. Sonuna kadar haklı olduğumuzu tüm Türkiye gördü. Ulusal basında da geniş yer aldı. Sizler de sıkça bahsettiniz. Ama şimdi Eyüp maçına şehir olarak güçlü bir şekilde hazırlanmamız gerekiyor”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.