CHP Körfez'in ön seçim sandıkları tamam

Kocaeli 17.01.2024 - 15:42, Güncelleme: 17.01.2024 - 15:42
 

CHP Körfez'in ön seçim sandıkları tamam

21 Ocak Pazar günü CHP Körfez İlçe’de ön seçim heyecanı var. Yaklaşık 2 bin 200 üye, sandık başına giderek 5 belediye başkan aday adayı içinden birisi için oy atacak. Sandıktan çıkacak olan sonuç, 2024 yerel seçimlerinde CHP’nin adayını belirleyecek

Ön seçim hazırlıkları tüm heyecanı ile devam ederken, son günlerde bir anket konuşulmaya başladı. Konuşulan anket sonuçlarına göre aday adaylarından Tayfun Balıkçı en yakın rakibine 6 puan fark atıyor. Ankette mevcut Belediye Başkanı Şener Söğüt ile aday adayları karşılaştırılarak kime oy verecekleri soruluyor. Verilen cevaplar diğer 4 adayların yüzdesini ortalama olarak yüzde 22 civarında gösterirken, Tayfun Balıkçı’nın yüzdesi 28 civarında çıkıyor. Bu da diğer adaylara yalnızca CHP kanadının oy vereceğini söylediği, Tayfun Balıkçı’ya ise parti dışından da oy verebileceklerin olduğunu gösteriyor. Bu konuşulanlar ışığında Pazar günü sandık başına gidecek olan üyeler oyları ile adaylarını belirleyecekler. Bu aşamadan sonra kalan kısa zaman içinde de meclis üyesi başvuruları alınacak ve saha çalışmasına ağırlık verilerek halktan oy talep edilecek.
21 Ocak Pazar günü CHP Körfez İlçe’de ön seçim heyecanı var. Yaklaşık 2 bin 200 üye, sandık başına giderek 5 belediye başkan aday adayı içinden birisi için oy atacak. Sandıktan çıkacak olan sonuç, 2024 yerel seçimlerinde CHP’nin adayını belirleyecek

Ön seçim hazırlıkları tüm heyecanı ile devam ederken, son günlerde bir anket konuşulmaya başladı. Konuşulan anket sonuçlarına göre aday adaylarından Tayfun Balıkçı en yakın rakibine 6 puan fark atıyor. Ankette mevcut Belediye Başkanı Şener Söğüt ile aday adayları karşılaştırılarak kime oy verecekleri soruluyor.
Verilen cevaplar diğer 4 adayların yüzdesini ortalama olarak yüzde 22 civarında gösterirken, Tayfun Balıkçı’nın yüzdesi 28 civarında çıkıyor. Bu da diğer adaylara yalnızca CHP kanadının oy vereceğini söylediği, Tayfun Balıkçı’ya ise parti dışından da oy verebileceklerin olduğunu gösteriyor.
Bu konuşulanlar ışığında Pazar günü sandık başına gidecek olan üyeler oyları ile adaylarını belirleyecekler. Bu aşamadan sonra kalan kısa zaman içinde de meclis üyesi başvuruları alınacak ve saha çalışmasına ağırlık verilerek halktan oy talep edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.