AK Parti 48 ilin adayını bugün açıklayacak! Gözler Erdoğan'da

Kocaeli 18.01.2024 - 12:57, Güncelleme: 18.01.2024 - 12:57
 

AK Parti 48 ilin adayını bugün açıklayacak! Gözler Erdoğan'da

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bugün Ankara ATO'da gerçekleştirilecek tanıtımda AK Parti'nin İzmir dahil 48 ilin belediye başkan adayını tanıtacak. Seçim beyannamesi ise 30 Ocak'ta Ankara'da gerçekleştirilecek programla duyurulacak

7 Ocak'ta İstanbul'da 26 adayını açıklayan AK Parti bugün 48 şehrin belediye başkan adayını Ankara ATO'da kamuoyuna tanıtacak. İstanbul'da gerçekleştirilen programın benzeri olması beklenen tanıtımda Başkan Erdoğan adayları alfabetik sıraya göre sahneye çağıracak. İLÇELER OCAK SONUNDA TAMAMLANACAK Ankara'da yapılacak aday tanıtım töreninde sadece il belediye başkan adayları açıklanmış olacak. İlçe belediye başkan adayları için çalışmalar ise devam ediyor. İlçe belediye başkan adaylarının da Ocak ayı sonuna kadar açıklanması planlanıyor. Bu kapsamda Ankara, İstanbul, İzmir ve Eskişehir gibi metropol illerin ilçe adaylarının açıklanmasına Başkan Erdoğan bizzat katılacak. Diğer ilçe adaylarının açıklanması ise AK Parti Genel Başkan Yardımcılarının katılacağı törenlerle açıklanacak. Tüm adayların açıklanmasının ardından tam saha çalışmaları hız kazanacak. Özellikle ramazan ayı da çok iyi değerlendirilecek. İftar ve sahur programları ile seçmenle bir araya gelinecek.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bugün Ankara ATO'da gerçekleştirilecek tanıtımda AK Parti'nin İzmir dahil 48 ilin belediye başkan adayını tanıtacak. Seçim beyannamesi ise 30 Ocak'ta Ankara'da gerçekleştirilecek programla duyurulacak

7 Ocak'ta İstanbul'da 26 adayını açıklayan AK Parti bugün 48 şehrin belediye başkan adayını Ankara ATO'da kamuoyuna tanıtacak. İstanbul'da gerçekleştirilen programın benzeri olması beklenen tanıtımda Başkan Erdoğan adayları alfabetik sıraya göre sahneye çağıracak.

İLÇELER OCAK SONUNDA TAMAMLANACAK

Ankara'da yapılacak aday tanıtım töreninde sadece il belediye başkan adayları açıklanmış olacak. İlçe belediye başkan adayları için çalışmalar ise devam ediyor. İlçe belediye başkan adaylarının da Ocak ayı sonuna kadar açıklanması planlanıyor. Bu kapsamda Ankara, İstanbul, İzmir ve Eskişehir gibi metropol illerin ilçe adaylarının açıklanmasına Başkan Erdoğan bizzat katılacak. Diğer ilçe adaylarının açıklanması ise AK Parti Genel Başkan Yardımcılarının katılacağı törenlerle açıklanacak. Tüm adayların açıklanmasının ardından tam saha çalışmaları hız kazanacak. Özellikle ramazan ayı da çok iyi değerlendirilecek. İftar ve sahur programları ile seçmenle bir araya gelinecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.