DARICA'DA SEVGİ EVİ ÖĞRENCİLERİ İÇİN UNUTULMAZ BİR ETKİNLİK

Darıca 24.01.2024 - 12:43, Güncelleme: 24.01.2024 - 12:43
 

DARICA'DA SEVGİ EVİ ÖĞRENCİLERİ İÇİN UNUTULMAZ BİR ETKİNLİK

Darica Kent Konseyi, Darıca Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen özel etkinlik, Sevgi Evi öğrencileri için renkli anlara sahne olacak.

Darıca Kent Konseyi Kadın Meclisi, Darıca Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinlik, Sevgi Evi öğrencilerini unutulmaz bir günle buluşturacak. Program kapsamında düzenlenecek eğlence ve hediye takdimi etkinliği, Darıca halkını ve katılımcıları bir araya getirecek. Darıca Kent Konseyi Başkanı Orhan Pala, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "Sevgi Evi öğrencilerimiz için düzenleyeceğimiz bu özel gün, toplumsal dayanışma ve sevgi atmosferini pekiştirmeyi amaçlıyor. Tüm Darica halkını bu anlamlı etkinliğimize davet ediyoruz" dedi. Marmara Iğdırlılar Federasyonu Genel Başkanı Nihat Yıldırım ve HEDEF TV İç Yapımlarından olan Özgürce Söyleşiler programının sunucusu Özgür Agin, Darica Kent Konseyi Başkanı Orhan Pala ve Darıca Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Emine Erten tarafından özel davet edildi. Etkinlik Detayları: Tarih: 25.01.2024 / Perşembe Saat: 14:00 Yer: Beyaz İnci Düğün Salonu Adres: Fevzi Çakmak Mah. Dr. Zeki Acar Cad. No:75 Etkinlik, Darıca'nın sosyal dokusuna katkı sağlamak amacıyla düzenlenirken, toplumun birlik ve beraberliğine vurgu yapmayı hedefliyor. Programa katılımın ücretsiz olduğu belirtilirken, tüm Darica sakinleri ve çevre bölgelerden gelen misafirler etkinliğe davetlidir.        
Darica Kent Konseyi, Darıca Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen özel etkinlik, Sevgi Evi öğrencileri için renkli anlara sahne olacak.

Darıca Kent Konseyi Kadın Meclisi, Darıca Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinlik, Sevgi Evi öğrencilerini unutulmaz bir günle buluşturacak. Program kapsamında düzenlenecek eğlence ve hediye takdimi etkinliği, Darıca halkını ve katılımcıları bir araya getirecek.

Darıca Kent Konseyi Başkanı Orhan Pala, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "Sevgi Evi öğrencilerimiz için düzenleyeceğimiz bu özel gün, toplumsal dayanışma ve sevgi atmosferini pekiştirmeyi amaçlıyor. Tüm Darica halkını bu anlamlı etkinliğimize davet ediyoruz" dedi.

Marmara Iğdırlılar Federasyonu Genel Başkanı Nihat Yıldırım ve HEDEF TV İç Yapımlarından olan Özgürce Söyleşiler programının sunucusu Özgür Agin, Darica Kent Konseyi Başkanı Orhan Pala ve Darıca Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Emine Erten tarafından özel davet edildi.

Etkinlik Detayları:

Tarih: 25.01.2024 / Perşembe Saat: 14:00 Yer: Beyaz İnci Düğün Salonu Adres: Fevzi Çakmak Mah. Dr. Zeki Acar Cad. No:75

Etkinlik, Darıca'nın sosyal dokusuna katkı sağlamak amacıyla düzenlenirken, toplumun birlik ve beraberliğine vurgu yapmayı hedefliyor. Programa katılımın ücretsiz olduğu belirtilirken, tüm Darica sakinleri ve çevre bölgelerden gelen misafirler etkinliğe davetlidir.

 
 
 
 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.