Melih Güner, Dilovası’nda esnafla buluştu

Dilovası 25.01.2024 - 14:28, Güncelleme: 25.01.2024 - 14:28
 

Melih Güner, Dilovası’nda esnafla buluştu

Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Güner, Dilovası’nda esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Genç lider, bölgedeki esnafları ziyaret ederek, onların sorunlarını dinledi ve Yeniden Refah Partisi’nin gençlik kollarının projelerini paylaştı. Ziyaret sırasında esnaflarla samimi bir diyalog kuran Melih Güner, esnafların görüşlerini dinleyerek onların taleplerini not aldı ve bu bilgilerin partisinin politikalarına dahil edilmesi konusunda taahhütte bulundu. “GENÇLİK KOLLARIMIZIN PROJELERİNİ PAYLAŞTIK” Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Güner yaptığı açıklamada, “Dilovası’nda esnaflarımızın nabzını tutmak, sorunlarını yerinde dinlemek ve gençlik kollarımızın projelerini paylaşmak adına bu ziyaretleri gerçekleştirdik. Esnaflarımızın her biri, ilçemizin ticaret ve ekonomi hayatına önemli katkılarda bulunuyor. Bizler de onların görüşlerini dinleyerek, partimizin politikalarını daha da güçlendirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Güner’e; Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Arınç ve Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mahsun Cihat Taşdemir eşlik etti. Yeniden Refahlı gençler, esnaf ve vatandaşlara kendilerini anlatarak, partiye üye olmak isteyenlerin de üyelik kayıtlarını gerçekleştirdi.
Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Güner, Dilovası’nda esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Genç lider, bölgedeki esnafları ziyaret ederek, onların sorunlarını dinledi ve Yeniden Refah Partisi’nin gençlik kollarının projelerini paylaştı. Ziyaret sırasında esnaflarla samimi bir diyalog kuran Melih Güner, esnafların görüşlerini dinleyerek onların taleplerini not aldı ve bu bilgilerin partisinin politikalarına dahil edilmesi konusunda taahhütte bulundu.

“GENÇLİK KOLLARIMIZIN PROJELERİNİ PAYLAŞTIK”

Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Güner yaptığı açıklamada, “Dilovası’nda esnaflarımızın nabzını tutmak, sorunlarını yerinde dinlemek ve gençlik kollarımızın projelerini paylaşmak adına bu ziyaretleri gerçekleştirdik. Esnaflarımızın her biri, ilçemizin ticaret ve ekonomi hayatına önemli katkılarda bulunuyor. Bizler de onların görüşlerini dinleyerek, partimizin politikalarını daha da güçlendirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Güner’e; Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Arınç ve Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mahsun Cihat Taşdemir eşlik etti. Yeniden Refahlı gençler, esnaf ve vatandaşlara kendilerini anlatarak, partiye üye olmak isteyenlerin de üyelik kayıtlarını gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.