Oğuzhan Keleş'e TOBB'da önemli görev

Kocaeli 30.01.2024 - 16:18, Güncelleme: 30.01.2024 - 16:18
 

Oğuzhan Keleş'e TOBB'da önemli görev

İlimizin tanınmış müteahhitlerinden, Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş'e, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde önemli bir görev verildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İnşaat Müteahhitleri Meclisini dün gerçekleştirildi. Mecliste Kocaeli’yi temsilen ise Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş seçildi. Dün ilk toplantısına giren Keleş, kendisine verilen bu önemli görev sonrasında ise konuyla ilgili olarak şunları söyledi: SEKTÖRÜMÜZ İÇİN HAYIRLI OLSUN “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İnşaat Müteahhitleri  Meclisine Kocaeli’yi temsilen seçilerek ilk toplantımızı gerçekleştirdik.Meclis Başkanlığına seçilen Tahir Tellioğlu başkanımızı tebrik eder,TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu na şükranlarımızı sunarız. Sektörümüz için hayırlı olsun. Türkiye Yüzyılının İnşası için Hep Birlikte Çalışacağız.”
İlimizin tanınmış müteahhitlerinden, Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş'e, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde önemli bir görev verildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İnşaat Müteahhitleri Meclisini dün gerçekleştirildi. Mecliste Kocaeli’yi temsilen ise Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş seçildi. Dün ilk toplantısına giren Keleş, kendisine verilen bu önemli görev sonrasında ise konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

SEKTÖRÜMÜZ İÇİN HAYIRLI OLSUN

“Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İnşaat Müteahhitleri  Meclisine Kocaeli’yi temsilen seçilerek ilk toplantımızı gerçekleştirdik.Meclis Başkanlığına seçilen Tahir Tellioğlu başkanımızı tebrik eder,TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu na şükranlarımızı sunarız. Sektörümüz için hayırlı olsun. Türkiye Yüzyılının İnşası için Hep Birlikte Çalışacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.