Mevcut Muhtara Tam Destek

Kocaeli 30.01.2024 - 16:58, Güncelleme: 30.01.2024 - 16:58
 

Mevcut Muhtara Tam Destek

Mevcut Muhtara Tam Destek

Halen Gebze Köşklü Çeşme Mahallesi  muhtarılığını yapmakta olan ve 31 Martta yapılacak olan  yerel seçimlerde de yeniden aday olan Mehmet ALTINTAŞ ' a mahallenin sevilen ve önde gelenl sakinlerinden olan  Tuncay Dursun  ile  Kirazpınar Mahallesi Muhtar adayından tam destek  geldi. Mahallene sevilen ve önde gelen sakinlerinden Tuncay Dursun muhtarımız Mehmet Altıntaş çok başarılı çalışmalara imza attı kendisine de gelecek dönemde muhtar olması için tam desteğimizi göstereceğiz dedi
Mevcut Muhtara Tam Destek

Halen Gebze Köşklü Çeşme Mahallesi  muhtarılığını yapmakta olan ve 31 Martta yapılacak olan  yerel seçimlerde de yeniden aday olan Mehmet ALTINTAŞ ' a mahallenin sevilen ve önde gelenl sakinlerinden olan  Tuncay Dursun  ile  Kirazpınar Mahallesi Muhtar adayından tam destek  geldi.
Mahallene sevilen ve önde gelen sakinlerinden Tuncay Dursun muhtarımız Mehmet Altıntaş çok başarılı çalışmalara imza attı kendisine de gelecek dönemde muhtar olması için tam desteğimizi göstereceğiz dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.