Kocaelispor’da Lawal imzayı atıyor!

Spor 31.01.2024 - 14:28, Güncelleme: 31.01.2024 - 14:28
 

Kocaelispor’da Lawal imzayı atıyor!

Kocaelispor’da Nijerya’dan denenmeye gelen genç santrafor Emmanuel Lawal ile 4.5 yıllık sözleşme imzalanacak. Resmi açıklamanın bugün yapılması bekleniyor

Nijerya’da Kocaelispor’a izlenmek için getirilen Emmanuel Lawal Kocaelispor ile antrenmanlara çıkmaya başlamıştı. Lawal ile bugün profesyonel sözleşme imzalanacak. İMZAYI ATIYOR Transfer çalışmaları devam eden Kocaelispor’da denenmeye davet edilen üç Afrikalı oyuncudan daha önce profesyonel sözleşme imzalanması planlanan Emmanuel Lawal ile 4.5 yıllık imza atılacak. A takımla antrenmanlara devam eden Lawal’ın bugün resmen Kocaelispor’a katılması bekleniyor.
Kocaelispor’da Nijerya’dan denenmeye gelen genç santrafor Emmanuel Lawal ile 4.5 yıllık sözleşme imzalanacak. Resmi açıklamanın bugün yapılması bekleniyor

Nijerya’da Kocaelispor’a izlenmek için getirilen Emmanuel Lawal Kocaelispor ile antrenmanlara çıkmaya başlamıştı. Lawal ile bugün profesyonel sözleşme imzalanacak.

İMZAYI ATIYOR

Transfer çalışmaları devam eden Kocaelispor’da denenmeye davet edilen üç Afrikalı oyuncudan daha önce profesyonel sözleşme imzalanması planlanan Emmanuel Lawal ile 4.5 yıllık imza atılacak. A takımla antrenmanlara devam eden Lawal’ın bugün resmen Kocaelispor’a katılması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.