Mustafa Yaşar Sekin'in Acı Günü

Gebze 31.01.2024 - 16:21, Güncelleme: 31.01.2024 - 16:23
 

Mustafa Yaşar Sekin'in Acı Günü

Gebze Ticaret Odası Genel Sekreteri Mustafa Yaşar Sekin annesini kaybetti.

Gebze Ticaret Odası Genel sekreterliğini başarı ile yürütmekte olan Mustafa Yaşar Sekin'in annesi Zeynep Sekin (92) yaşlılığa bağlı olarak memleketi Elazığ'da hayatını kaybetti. Annesinin vefat haberini alan Sekin memleketi Elazığ'a gitmek üzere yola çıktı.  Merhume Zeynep Sekin'in cenazesi  01.02.2024 Perşembe günü  (yarın) öğle namazına müteakip Elazığ'ın Baskil Doğancık köyünde aile kabristanlığına defnedilecektir.  Hedef Gazetesi ve Hedef TV  televizyonu olarak biz de merhumeye Allah'tan rahmet Gebze Ticaret Odası Genel Sekreteri Mustafa Yaşar Sekin ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz
Gebze Ticaret Odası Genel Sekreteri Mustafa Yaşar Sekin annesini kaybetti.

Gebze Ticaret Odası Genel sekreterliğini başarı ile yürütmekte olan Mustafa Yaşar Sekin'in annesi Zeynep Sekin (92) yaşlılığa bağlı olarak memleketi Elazığ'da hayatını kaybetti. Annesinin vefat haberini alan Sekin memleketi Elazığ'a gitmek üzere yola çıktı.
 Merhume Zeynep Sekin'in cenazesi  01.02.2024 Perşembe günü  (yarın) öğle namazına müteakip Elazığ'ın Baskil Doğancık köyünde aile kabristanlığına defnedilecektir.  Hedef Gazetesi ve Hedef TV  televizyonu olarak biz de merhumeye Allah'tan rahmet Gebze Ticaret Odası Genel Sekreteri Mustafa Yaşar Sekin ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.