Davit Skhirtladze, Kocaelispor'da!

Spor 10.02.2024 - 09:28, Güncelleme: 10.02.2024 - 09:28
 

Davit Skhirtladze, Kocaelispor'da!

Kocaelispor, Gürcü futbolcu Davit Skhirtladze ile anlaştı.

Kocaelispor yeni transferini duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada Gürcistan Futbol Federasyonu'na tescilli Dinamo Tiflis ile profesyonel futbolcu Davit Skhirtladze'nin geçici transferi konusunda mutabakata varıldığı duyuruldu. Skhirtladze sezon sonuna kadar kiralık olarak Kocaelispor'da oynayacak.Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde: "Kulübümüz ile Gürcistan Futbol Federasyonu'na tescilli Dinamo Tiflis arasında profesyonel futbolcu Davit Skhirtladze'nin geçici transferi konusunda mutabakata varılmış olup, kulübümüz ile Davit Skhirtladze arasında sezon sonuna kadar kiralık sözleşme imzalanmıştır." SKHİRTLADZE KİMDİR?  30 yaşındaki Gürcü futbolcu bu sezon Dinamo Tiflis formasıyla 2 Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçında oynadı. Geçen sezon Dinamo Tiflis formasıyla 36 maçta 12 gol 12 asistle oynayan Davit, Gürcistan Milli Takımı’ında da forma giyiyor.
Kocaelispor, Gürcü futbolcu Davit Skhirtladze ile anlaştı.

Kocaelispor yeni transferini duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada Gürcistan Futbol Federasyonu'na tescilli Dinamo Tiflis ile profesyonel futbolcu Davit Skhirtladze'nin geçici transferi konusunda mutabakata varıldığı duyuruldu. Skhirtladze sezon sonuna kadar kiralık olarak Kocaelispor'da oynayacak.Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

"Kulübümüz ile Gürcistan Futbol Federasyonu'na tescilli Dinamo Tiflis arasında profesyonel futbolcu Davit Skhirtladze'nin geçici transferi konusunda mutabakata varılmış olup, kulübümüz ile Davit Skhirtladze arasında sezon sonuna kadar kiralık sözleşme imzalanmıştır."

SKHİRTLADZE KİMDİR?

 30 yaşındaki Gürcü futbolcu bu sezon Dinamo Tiflis formasıyla 2 Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçında oynadı. Geçen sezon Dinamo Tiflis formasıyla 36 maçta 12 gol 12 asistle oynayan Davit, Gürcistan Milli Takımı’ında da forma giyiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.