Büyükakın ve Talus Ankara’ya gidiyor

Kocaeli 14.05.2024 - 15:52, Güncelleme: 14.05.2024 - 15:52
 

Büyükakın ve Talus Ankara’ya gidiyor

AK Parti İl Başkanlar toplantısı için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve AK Parti İl Başkanı Şahin Talus bugün Ankara’ya gidiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın toplantıda değişim ile ilgili önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

ANKARA’DA YAPILACAK AK Parti İl Başkanları toplantısı bugün saat 15.30’da AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Kocaeli’den toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İl Başkanı Talus, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan katılacak. İl başkanları toplantısı sadece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı toplantı ile sınırlı olacak. ÖNEMLİ MESAJLAR VERİLECEK 31 Mart Yerel seçimlerinden sonra teşkilatlarda değişimin beklendiği AK Parti’de, bu il başkanlar toplantısında özellikle seçimi kaybetmiş illerde değişim sürecinin başlatılması bekleniyor. Ancak toplantının sadece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı tek oturumla sınırlı olması bu gündemin sadece Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajlarını aktaracak bir şekilde olması bekleniyor. Erdoğan’ın teşkilatlardaki değişim ve seçimde kaybedilen oylarla ilgili önemli mesajlar vereceği, bu yönde yapılması gerekenleri ileteceği tahmin ediliyor.
AK Parti İl Başkanlar toplantısı için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve AK Parti İl Başkanı Şahin Talus bugün Ankara’ya gidiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın toplantıda değişim ile ilgili önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

ANKARA’DA YAPILACAK

AK Parti İl Başkanları toplantısı bugün saat 15.30’da AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Kocaeli’den toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İl Başkanı Talus, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan katılacak. İl başkanları toplantısı sadece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı toplantı ile sınırlı olacak.

ÖNEMLİ MESAJLAR VERİLECEK

31 Mart Yerel seçimlerinden sonra teşkilatlarda değişimin beklendiği AK Parti’de, bu il başkanlar toplantısında özellikle seçimi kaybetmiş illerde değişim sürecinin başlatılması bekleniyor. Ancak toplantının sadece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı tek oturumla sınırlı olması bu gündemin sadece Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajlarını aktaracak bir şekilde olması bekleniyor. Erdoğan’ın teşkilatlardaki değişim ve seçimde kaybedilen oylarla ilgili önemli mesajlar vereceği, bu yönde yapılması gerekenleri ileteceği tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.