İzmit Belediyesi, Engelliler Haftasında özel çocuklarımızla esnafı buluşturdu

Kocaeli 15.05.2024 - 11:58, Güncelleme: 15.05.2024 - 11:58
 

İzmit Belediyesi, Engelliler Haftasında özel çocuklarımızla esnafı buluşturdu

İzmit Belediyesi, 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kapsamında toplumsal bilinç oluşturarak farkındalık etkinliklerine devam ediyor

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği (İKM) ile engellilik alanındaki farkındalığın arttırılması ve engel durumu bulunan bireylerin toplumda görünür kılınmasını sağlamak amacıyla esnafları gezdiler.   ESNAF: ENGELSİZ İZMİT’ İ BİZ DE DESTEKLİYORUZ İzmit Belediyesi bünyesinde hizmet veren engelli birimleri Yaşama Destek Evi ve Kısa Mola’ nın özel çocukları, İKM Başkanı Murat Öztürk ve İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci eşliğinde Fethiye Caddesi’ ndeki esnafları gezerek “Bu işletme Engelsiz İzmit’ i destekliyor mu? diye sordu. Özel çocukların sorularını sevecenlikle yanıtlayan İzmit Esnafı, “Engelsiz İzmit’ i biz de destekliyoruz” dedi.   ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN GEÇİRDİ İzmitli esnaflar özel çocuklarla birlikte “Bu işletme Engelsiz İzmit’ i desteklemektedir” afişlerini vitrinlerine yapıştırdılar. Esnaflara broşür ve minik armağanlarda bulunan çocuklar unutulmaz bir gün geçirirken İzmit esnafı bu tür etkinliklerle halkın bilinçlenmesine katkı sunan Başkan Hürriyet ve ekibine teşekkürlerine sundular.    
İzmit Belediyesi, 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kapsamında toplumsal bilinç oluşturarak farkındalık etkinliklerine devam ediyor
İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği (İKM) ile engellilik alanındaki farkındalığın arttırılması ve engel durumu bulunan bireylerin toplumda görünür kılınmasını sağlamak amacıyla esnafları gezdiler.
 
ESNAF: ENGELSİZ İZMİT’ İ BİZ DE DESTEKLİYORUZ
İzmit Belediyesi bünyesinde hizmet veren engelli birimleri Yaşama Destek Evi ve Kısa Mola’ nın özel çocukları, İKM Başkanı Murat Öztürk ve İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci eşliğinde Fethiye Caddesi’ ndeki esnafları gezerek “Bu işletme Engelsiz İzmit’ i destekliyor mu? diye sordu. Özel çocukların sorularını sevecenlikle yanıtlayan İzmit Esnafı, “Engelsiz İzmit’ i biz de destekliyoruz” dedi.
 
ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN GEÇİRDİ
İzmitli esnaflar özel çocuklarla birlikte “Bu işletme Engelsiz İzmit’ i desteklemektedir” afişlerini vitrinlerine yapıştırdılar. Esnaflara broşür ve minik armağanlarda bulunan çocuklar unutulmaz bir gün geçirirken İzmit esnafı bu tür etkinliklerle halkın bilinçlenmesine katkı sunan Başkan Hürriyet ve ekibine teşekkürlerine sundular.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.