İYİ PARTİ GEBZE İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

Gebze 21.05.2024 - 14:43, Güncelleme: 21.05.2024 - 14:43
 

İYİ PARTİ GEBZE İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

İYİ Parti Gebze ilçe başkanı Uğur Demir istifa etti

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Uğur Demir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Yaklaşık 1 yıldır sürdürdüğüm İyi Parti Gebze İlçe Başkanlığı görevinden işlerimin yoğunluğu nedeniyle istifa ediyorum. Beni bu göreve layık gören ve bu süreçte destekleriyle beni yalnız bırakmayan İl başkanımız Sn. Nusret Acur’a, Milletvekilimiz Sn. Lütfü Türkkan’a ve İlçe Yöneticilerimize teşekkür eder bundan sonra görev alacak arkadaşlara başarılar dilerim."  
İYİ Parti Gebze ilçe başkanı Uğur Demir istifa etti

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Uğur Demir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Yaklaşık 1 yıldır sürdürdüğüm İyi Parti Gebze İlçe Başkanlığı görevinden işlerimin yoğunluğu nedeniyle istifa ediyorum.

Beni bu göreve layık gören ve bu süreçte destekleriyle beni yalnız bırakmayan İl başkanımız Sn. Nusret Acur’a, Milletvekilimiz Sn. Lütfü Türkkan’a ve İlçe Yöneticilerimize teşekkür eder bundan sonra görev alacak arkadaşlara başarılar dilerim."

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.