İşte AK Parti İl Gençlik Kolları'nın yeni yönetimi

Kocaeli 28.05.2024 - 15:24, Güncelleme: 28.05.2024 - 15:24
 

İşte AK Parti İl Gençlik Kolları'nın yeni yönetimi

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, il gençlik kolları yönetimi ve yürütme kurulunda değişiklikler yaptı. Çağlayan, yeni yönetimini açıkladı

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları’nın yeni yönetimi açıklandı. İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan’ın açıkladığı listede yürütme kurulu da duyuruldu. Yönetim ve yürütme kurulunda değişime gidilerek ilçelerden aralarına kattıkları taze kanlar ile yola devam kararı verildi. Çağatay Çağlayan başkanlığında 16 kişiden oluşan yürütme kurulunda Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı’na mevcut başkan Doğan Orak ile devam edildi.   YERLERİNİ KORUYANLAR Seçim İşleri Başkanı Yusuf Bayram olurken, Teşkilat Başkanı Onur Yüksel, Ekonomi ve Mali İşler Başkanı Yunus Yıldırım, Tanıtım ve Medya Başkanı Senanur Akbulak, Sosyal Politikalar Başkanı Yunus Ardıç ile Üniversiteler Başkanı Orçun Arsoy ise yerlerini korudu.   Yeni dönem yürütme kurulu şu şekilde; Çağatay Çağlayan - İl Başkanı Doğan Orak - Siyasi ve Hukuk İşler Başkanı Onur Yüksel - Teşkilat Bakanı Lokman Gümüş - Yerel Yönetimler Başkanı Senanur Akbulak - Tanıtım ve Medya Başkanı Haluk Atılgan - AR-GE Başkanı Talha Küçükkeskin - Dış İlişkiler Başkanı Yunus Yıldırım - Ekonomi ve Mali İşler Başkanı Orçun Arsoy - Üniversiteler Başkanı Mustafa Cesur - Bilgi ve İletişim Teknoloji Başkanı Merve Tanrıkulu - İl Sekreteri Yusuf Bayram - Seçim İşleri Başkanı Yunus Ardıç - Sosyal Politikalar Başkanı Hamza Tekin - Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Bedirhan Çoban - İnsan Hakları Başkanı İkra Şahin - Çevre Şehir ve Kültür Başkanı İsmail Zorlu - Yeni Seçmen Başkanı   Yeni dönem yönetim kurulu şu şekilde:
AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, il gençlik kolları yönetimi ve yürütme kurulunda değişiklikler yaptı. Çağlayan, yeni yönetimini açıkladı

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları’nın yeni yönetimi açıklandı. İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan’ın açıkladığı listede yürütme kurulu da duyuruldu. Yönetim ve yürütme kurulunda değişime gidilerek ilçelerden aralarına kattıkları taze kanlar ile yola devam kararı verildi. Çağatay Çağlayan başkanlığında 16 kişiden oluşan yürütme kurulunda Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı’na mevcut başkan Doğan Orak ile devam edildi.

 

YERLERİNİ KORUYANLAR

Seçim İşleri Başkanı Yusuf Bayram olurken, Teşkilat Başkanı Onur Yüksel, Ekonomi ve Mali İşler Başkanı Yunus Yıldırım, Tanıtım ve Medya Başkanı Senanur Akbulak, Sosyal Politikalar Başkanı Yunus Ardıç ile Üniversiteler Başkanı Orçun Arsoy ise yerlerini korudu.

 

Yeni dönem yürütme kurulu şu şekilde;

Çağatay Çağlayan - İl Başkanı
Doğan Orak - Siyasi ve Hukuk İşler Başkanı
Onur Yüksel - Teşkilat Bakanı
Lokman Gümüş - Yerel Yönetimler Başkanı
Senanur Akbulak - Tanıtım ve Medya Başkanı
Haluk Atılgan - AR-GE Başkanı
Talha Küçükkeskin - Dış İlişkiler Başkanı
Yunus Yıldırım - Ekonomi ve Mali İşler Başkanı
Orçun Arsoy - Üniversiteler Başkanı
Mustafa Cesur - Bilgi ve İletişim Teknoloji Başkanı
Merve Tanrıkulu - İl Sekreteri
Yusuf Bayram - Seçim İşleri Başkanı
Yunus Ardıç - Sosyal Politikalar Başkanı
Hamza Tekin - Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı
Bedirhan Çoban - İnsan Hakları Başkanı
İkra Şahin - Çevre Şehir ve Kültür Başkanı
İsmail Zorlu - Yeni Seçmen Başkanı

 

Yeni dönem yönetim kurulu şu şekilde:

İşte AK Parti İl Gençlik Kolları'nın yeni yönetimi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.