KEV Yönetimi Özlü’yle görüştü

Kocaeli 12.06.2024 - 13:38, Güncelleme: 12.06.2024 - 13:38
 

KEV Yönetimi Özlü’yle görüştü

KEV Başkanı Tolga Sirmen ve yönetimi, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü’yü ziyaret etti. Özlü, KEV’in projelerini destekleyeceğini söyledi

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen Kocaeli Eğitim Vakfı (KEV) Genel Kurulunda başkanlık görevini üstlenen Tolga Sirmen, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü’yü ziyaret etti. Tolga Sirmen, KEV’in misyon ve vizyonu ile ilgili Yasin Özlü’ye çeşitli bilgiler sundu. PROJELERE DESTEK Ziyaret nedeniyle Sirmen ve ekibine teşekkür eden Başkan Yasin Özlü, “Çok değer verdiğimiz KEV’in projelerini destekleyeceğiz. Kocaeli için değer üreten KEV’in yeni yönetimine başarı dileklerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.
KEV Başkanı Tolga Sirmen ve yönetimi, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü’yü ziyaret etti. Özlü, KEV’in projelerini destekleyeceğini söyledi

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen Kocaeli Eğitim Vakfı (KEV) Genel Kurulunda başkanlık görevini üstlenen Tolga Sirmen, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü’yü ziyaret etti. Tolga Sirmen, KEV’in misyon ve vizyonu ile ilgili Yasin Özlü’ye çeşitli bilgiler sundu.

PROJELERE DESTEK

Ziyaret nedeniyle Sirmen ve ekibine teşekkür eden Başkan Yasin Özlü, “Çok değer verdiğimiz KEV’in projelerini destekleyeceğiz. Kocaeli için değer üreten KEV’in yeni yönetimine başarı dileklerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.