Vukovic, Beridze, Scheidayev kalıyor

Spor 12.06.2024 - 15:23, Güncelleme: 12.06.2024 - 15:23
 

Vukovic, Beridze, Scheidayev kalıyor

Kocaelispor’un geçen yılki üç ecnebi oyuncusu kalıyor. Hırvat oyuncumuz Josip Vukovic “ Sezon bitti. Umuyorum ki, önümüzdeki sezon sizlere en iyi şekilde teşekkür edeceğiz” diyerek iddialı konuştu

Transfer komitesi bugün icra kurulu üyeleriyle birlikte toplanıyor. Teknik patron Ertuğrul Sağlam’ın istediği isimler listesi masaya yatırıldı. İç ve dış transferde bugünden itibaren gaza basılıyor. Artık resmi imzalar bekleniyor. Kocaelispor’un geçen yıl forma giyen ecnebi isimleri Hırvat Josip Vukoviç, Gürcü Gigi Beridze ve Azeri Scheidayev’in kalmasını isteyen Sağlam, gönderilecek isimleri de tek tek raporladı.   “HEPİMİZ ACI ÇEKİYORUZ” Vukoviç, geçtiğimiz sezonla ilgili değerlendirmesinde “Bu sezon sonu, beklentilerimizin çok uzağında, acı verici. Tüm takım, tüm kulüp acı çekiyor. Bunun sebebi bu kulübü farklı bir şekilde hissediyor olmamız. Bu kulübün bir ruhu var ve bu kulüp Süper Lig’e çıkacak. Er ya da geç. Sevginiz ve desteğiniz için kelimeleri boşa harcamaya gerek yok. Her maç için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Tribünlerden verdiğiniz destek büyük güç veriyor. Umuyorum ki, önümüzdeki sezon sizlere en iyi şekilde teşekkür edeceğiz” dedi.
Kocaelispor’un geçen yılki üç ecnebi oyuncusu kalıyor. Hırvat oyuncumuz Josip Vukovic “ Sezon bitti. Umuyorum ki, önümüzdeki sezon sizlere en iyi şekilde teşekkür edeceğiz” diyerek iddialı konuştu

Transfer komitesi bugün icra kurulu üyeleriyle birlikte toplanıyor. Teknik patron Ertuğrul Sağlam’ın istediği isimler listesi masaya yatırıldı. İç ve dış transferde bugünden itibaren gaza basılıyor. Artık resmi imzalar bekleniyor. Kocaelispor’un geçen yıl forma giyen ecnebi isimleri Hırvat Josip Vukoviç, Gürcü Gigi Beridze ve Azeri Scheidayev’in kalmasını isteyen Sağlam, gönderilecek isimleri de tek tek raporladı.

 

“HEPİMİZ ACI ÇEKİYORUZ”

Vukoviç, geçtiğimiz sezonla ilgili değerlendirmesinde “Bu sezon sonu, beklentilerimizin çok uzağında, acı verici. Tüm takım, tüm kulüp acı çekiyor. Bunun sebebi bu kulübü farklı bir şekilde hissediyor olmamız. Bu kulübün bir ruhu var ve bu kulüp Süper Lig’e çıkacak. Er ya da geç. Sevginiz ve desteğiniz için kelimeleri boşa harcamaya gerek yok. Her maç için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Tribünlerden verdiğiniz destek büyük güç veriyor. Umuyorum ki, önümüzdeki sezon sizlere en iyi şekilde teşekkür edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.