Vali Yavuz'dan öğrencilere ve velilere yıl sonu mesajı

Kocaeli 13.06.2024 - 12:41, Güncelleme: 13.06.2024 - 12:41
 

Vali Yavuz'dan öğrencilere ve velilere yıl sonu mesajı

Vali Seddar Yavuz, 2023-2024 eğitim-öğretim yıl sonu nedeniyle mesaj yayınladı.

Kocaeli Valisi  Seddar Yavuz, 2023-2024 eğitim öğretim yıl sonu sebebiyle mesaj yayımladı. HUZUR VE GURURUNU YAŞIYORUZ Vali Yavuz mesajında, "Büyük bir umut ve heyecanla başladığımız 2023-2024 eğitim, öğretim dönemini tüm eğitim camiamızla birlikte başarıyla tamamlamış olmanın huzur ve gururunu yaşıyoruz.  Şüphesiz, her eğitim-öğretim yılında olduğu gibi bu sene de bütün okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve anne-babalar, çocuklarımızın yarınlara daha iyi, daha bilgili, daha donanımlı hazırlanmaları için ellerinden gelen gayret ve fedakârlığı gösterdiler. Emeklerine, yüreklerine sağlık. Sevgili Öğrenciler, Sizlerden beklentimiz; vatanını, milletini ve ay-yıldızlı şanlı al bayrağını her şeyden çok seven, milli ve manevi değerlerine bağlı, çevreyi ve doğayı koruyan, hür ve doğru düşünerek sağlıklı karar verebilen, bilgili ve kültürlü bir şekilde yetişip kendinize ailenize ve topluma faydalı fertler olmanızdır.  Yaz boyunca dinlenip, eğlenmeyi fazlasıyla hak ediyorsunuz. Önümüzdeki yıl için yeni hedefler belirleyip, kendinizi ona göre yetiştirmelisiniz. Sizi dinlendirecek aktivitelerin yanı sıra kendinizi yetersiz gördüğünüz konularda eksiklerinizi tamamlamalı ve en önemlisi de bol bol kitap okumayı ihmal etmemelisiniz. Değerli Veliler, Çocuklarımızın okul başarılarında en az öğretmenler kadar anne ve babaların da önemli bir görevi bulunmaktadır. Sizden ricam, yeterince başarı gösteremeyen ve notları düşük olan evlatlarınıza şefkatle yaklaşmanız ve onları kırmadan, başarısızlığa neden olan unsurları ortadan kaldırmalarında yardımcı olmanız ve ellerinden sımsıkı tutmanızdır. Eğitim sadece bir kurumun ya da devletin değil devleti ve milletiyle bütün unsurların ortak sorumluluğudur. Bu sorumluluğun bilincinde olarak 2023 – 2024 eğitim, öğretim dönemini tamamlamış olan sevgili öğrencilerimize, kıymetli eğitimcilerimize, tüm halkımıza tebrik ve teşekkürlerimizi sunuyor, sevgili çocuklarımıza dinlendirici, eğlenceli ve verimli bir yaz tatil diliyorum. Yolları, bahtları açık olsun." dedi.
Vali Seddar Yavuz, 2023-2024 eğitim-öğretim yıl sonu nedeniyle mesaj yayınladı.

Kocaeli Valisi  Seddar Yavuz, 2023-2024 eğitim öğretim yıl sonu sebebiyle mesaj yayımladı.

HUZUR VE GURURUNU YAŞIYORUZ

Vali Yavuz mesajında, "Büyük bir umut ve heyecanla başladığımız 2023-2024 eğitim, öğretim dönemini tüm eğitim camiamızla birlikte başarıyla tamamlamış olmanın huzur ve gururunu yaşıyoruz. 

Şüphesiz, her eğitim-öğretim yılında olduğu gibi bu sene de bütün okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve anne-babalar, çocuklarımızın yarınlara daha iyi, daha bilgili, daha donanımlı hazırlanmaları için ellerinden gelen gayret ve fedakârlığı gösterdiler.

Emeklerine, yüreklerine sağlık.

Sevgili Öğrenciler, Sizlerden beklentimiz; vatanını, milletini ve ay-yıldızlı şanlı al bayrağını her şeyden çok seven, milli ve manevi değerlerine bağlı, çevreyi ve doğayı koruyan, hür ve doğru düşünerek sağlıklı karar verebilen, bilgili ve kültürlü bir şekilde yetişip kendinize ailenize ve topluma faydalı fertler olmanızdır. 

Yaz boyunca dinlenip, eğlenmeyi fazlasıyla hak ediyorsunuz. Önümüzdeki yıl için yeni hedefler belirleyip, kendinizi ona göre yetiştirmelisiniz. Sizi dinlendirecek aktivitelerin yanı sıra kendinizi yetersiz gördüğünüz konularda eksiklerinizi tamamlamalı ve en önemlisi de bol bol kitap okumayı ihmal etmemelisiniz.

Değerli Veliler,

Çocuklarımızın okul başarılarında en az öğretmenler kadar anne ve babaların da önemli bir görevi bulunmaktadır.

Sizden ricam, yeterince başarı gösteremeyen ve notları düşük olan evlatlarınıza şefkatle yaklaşmanız ve onları kırmadan, başarısızlığa neden olan unsurları ortadan kaldırmalarında yardımcı olmanız ve ellerinden sımsıkı tutmanızdır.

Eğitim sadece bir kurumun ya da devletin değil devleti ve milletiyle bütün unsurların ortak sorumluluğudur. Bu sorumluluğun bilincinde olarak 2023 – 2024 eğitim, öğretim dönemini tamamlamış olan sevgili öğrencilerimize, kıymetli eğitimcilerimize, tüm halkımıza tebrik ve teşekkürlerimizi sunuyor, sevgili çocuklarımıza dinlendirici, eğlenceli ve verimli bir yaz tatil diliyorum.

Yolları, bahtları açık olsun." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.