Kocaelispor bayram dönüşü kampa başlıyor

Spor 13.06.2024 - 15:22, Güncelleme: 13.06.2024 - 15:22
 

Kocaelispor bayram dönüşü kampa başlıyor

Kocaelispor bayram dönüşü kampa başlıyor

Kongreden hemen sonra hızla transfer görüşmelerini gerçekleştiren Kocaelispor’da önceki gün de yönetim kurum transfer maddesiyle toplandı. İç ve dış transferde Ertuğrul Sağlam’ın rapora üzerinde çalışan yönetim kararlarını verdi ve temaslar hızlandırıldı. Bu arada bayram dönüşünde hemen kampa başlayacak takım Brunga tesislerinde toplanacak. Transferler arasında milli takımda olanlar da Avrupa Şampiyonası sonrasında kampa dahil olacak. 27 Haziran-5 Temmuz’da ilk etabı Brunga’da tamamlayacak takım, 8-17 Temmuz’da Bolu kampını başlatacak. 19-30 Temmuz’da da Topuk Yaylası kampını gerçekleştirecek. İşte program: ETAP     TARİH   KAMP YERİ 1.       27 Haziran-5 Temmuz   Brunga Tesisleri 2.        8-17 Temmuz                  Bolu 3.       19-30 Temmuz                 Düzce Topuk Yaylası
Kocaelispor bayram dönüşü kampa başlıyor

Kongreden hemen sonra hızla transfer görüşmelerini gerçekleştiren Kocaelispor’da önceki gün de yönetim kurum transfer maddesiyle toplandı. İç ve dış transferde Ertuğrul Sağlam’ın rapora üzerinde çalışan yönetim kararlarını verdi ve temaslar hızlandırıldı. Bu arada bayram dönüşünde hemen kampa başlayacak takım Brunga tesislerinde toplanacak. Transferler arasında milli takımda olanlar da Avrupa Şampiyonası sonrasında kampa dahil olacak. 27 Haziran-5 Temmuz’da ilk etabı Brunga’da tamamlayacak takım, 8-17 Temmuz’da Bolu kampını başlatacak. 19-30 Temmuz’da da Topuk Yaylası kampını gerçekleştirecek. İşte program:

ETAP     TARİH   KAMP YERİ

1.       27 Haziran-5 Temmuz   Brunga Tesisleri

2.        8-17 Temmuz                  Bolu

3.       19-30 Temmuz                 Düzce Topuk Yaylası

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.