KADEF YENİDEN ÖMER YILDIRIM'I SEÇTİ

Gündem 13.06.2024 - 17:10, Güncelleme: 13.06.2024 - 17:10
 

KADEF YENİDEN ÖMER YILDIRIM'I SEÇTİ

Kocaeli Ağrılılar Dernekler Federasyonu’nun 2. Olağan Kongresi, büyük bir katılımla gerçekleşti. Kongrede, mevcut başkan Ömer Yıldırım, yeniden başkanlığa seçildi. Üyelerin yoğun ilgisi ve desteğiyle gerçekleşen kongrede, Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri bir kez daha güven tazeledi.

Başkan Ömer Yıldırım, kongre sonrasında yaptığı konuşmada, “Bana ve ekibime gösterilen bu güvene layık olabilmek için var gücümüzle çalışacağız. Federasyonumuzun hedeflerine ulaşması için tüm üyelerimizle birlikte hareket edeceğiz,” dedi. Yıldırım, özellikle gençlerin ve kadınların dernek çalışmalarına daha fazla katılım göstermesi için projeler geliştireceklerini belirtti. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz de şahsi sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşarak Ömer Yıldırım ve yönetimini tebrik etti. Büyükgöz, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Kocaeli Ağrılılar Dernekler Federasyonu’nun 2. Olağan Kongresi'nde yeniden başkanlığa seçilen Ömer Yıldırım ve yönetimini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Nihat Yıldırım da kongreye katılım sağladı ve şahsi sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı: “KADEF kongresine katılım sağladık. Yeniden seçilen Ömer Yıldırım kardeşime başarılar diliyorum.” Yeniden başkan seçilen Ömer Yıldırım ve yönetimini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz. Federasyonun yeni dönemde de başarılı projelere imza atarak, Kocaeli'de yaşayan Ağrılılar'ın birlik ve beraberliğini pekiştireceğine inanıyoruz. Kongrede ayrıca, çeşitli sosyal sorumluluk projeleri ve kültürel etkinliklerin düzenlenmesi konusunda da kararlar alındı. Federasyon üyeleri, yeni dönemde daha aktif bir şekilde bu projelerin hayata geçirilmesi için çalışma sözü verdiler.
Kocaeli Ağrılılar Dernekler Federasyonu’nun 2. Olağan Kongresi, büyük bir katılımla gerçekleşti. Kongrede, mevcut başkan Ömer Yıldırım, yeniden başkanlığa seçildi. Üyelerin yoğun ilgisi ve desteğiyle gerçekleşen kongrede, Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri bir kez daha güven tazeledi.

Başkan Ömer Yıldırım, kongre sonrasında yaptığı konuşmada, “Bana ve ekibime gösterilen bu güvene layık olabilmek için var gücümüzle çalışacağız. Federasyonumuzun hedeflerine ulaşması için tüm üyelerimizle birlikte hareket edeceğiz,” dedi. Yıldırım, özellikle gençlerin ve kadınların dernek çalışmalarına daha fazla katılım göstermesi için projeler geliştireceklerini belirtti.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz de şahsi sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşarak Ömer Yıldırım ve yönetimini tebrik etti. Büyükgöz, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Kocaeli Ağrılılar Dernekler Federasyonu’nun 2. Olağan Kongresi'nde yeniden başkanlığa seçilen Ömer Yıldırım ve yönetimini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Nihat Yıldırım da kongreye katılım sağladı ve şahsi sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı: “KADEF kongresine katılım sağladık. Yeniden seçilen Ömer Yıldırım kardeşime başarılar diliyorum.”

Yeniden başkan seçilen Ömer Yıldırım ve yönetimini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz. Federasyonun yeni dönemde de başarılı projelere imza atarak, Kocaeli'de yaşayan Ağrılılar'ın birlik ve beraberliğini pekiştireceğine inanıyoruz.

Kongrede ayrıca, çeşitli sosyal sorumluluk projeleri ve kültürel etkinliklerin düzenlenmesi konusunda da kararlar alındı. Federasyon üyeleri, yeni dönemde daha aktif bir şekilde bu projelerin hayata geçirilmesi için çalışma sözü verdiler.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.