SURVİVOR'DA ŞAMPİYON BELLİ OLDU

Gündem 14.06.2024 - 13:42, Güncelleme: 14.06.2024 - 13:42
 

SURVİVOR'DA ŞAMPİYON BELLİ OLDU

Survivor 2024 finalinde Ogeday Girişken ve Nefise Karatay arasında geçen heyecan dolu mücadele nefesleri kesti. Ogeday, Nefise’yi 6-2 yenerek Survivor şampiyonu oldu.

Survivor'ın bu sezonunda sona gelindi. Yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden Batuhan Karacakaya, ilk finalist olarak adını yazdırdı. Nefise Karatay ise İstanbul'da yapılan yarı finalde ikinci finalist koltuğunun sahibi oldu. Son ana kadar büyük mücadele veren Çağan Atakan Arslan, Seda Ocak ve Ogeday Girişken, finalist olabilmek için karşı karşıya geldi. Ancak Avatar Atakan yarışmaya veda etti. Ogeday, üçüncü finalist olurken, Seda dördüncü finalist olarak belirlendi. İlk turda Ogeday, rakibi Seda'yı mağlup etti.  Batuhan Karacakaya'yı 6-1 skorla mağlup eden Nefise, adını finale yazdırmayı başardı. Survivor'a veda eden Batuhan, "Herkese çok teşekkür ederim. Sonradan gelmeme rağmen bir şeyleri başardığımı düşünüyorum. Benden bu kadar" ifadelerini kullandı. Survivor’ın büyük finalinin ikinci etabı ise nefesleri kesti. Ogeday ve Nefise arasındaki mücadelede Ogeday, farkı açtıkça Nefise’nin morali bozuldu.  Motivasyonu düşen Nefise, çabalasa da geride kaldı. ŞAMPİYON OGEDAY OLDU Kıyasıya rekabetin yaşandığı finalde, 6-2 skorla Ogeday şampiyon oldu. Daha önce 2017 yılında yapılan Ünlüler - Gönüllüler sezonunda da şampiyon olan Ogeday, bu gece İstanbul'da yapılan finalde ikinci şampiyonluğunu kazandı. Finali kaybeden Nefise ise şunları söyledi: "Harika bir sezon geçirdim, harika insanlarla. Her birine teşekkür ederim. Bittiği için üzgünüm. Beni destekleyenlerden özür dilerim. Kupa tabii ki de yine hak eden Ogeday'ın oldu. Onun için de mutluyum. Onu çok seviyorum ve tebrik ediyorum." Nefise, konuşmasının ardından gözyaşlarına boğuldu. Ogeday, "Çok mutluyum. Nefise bir şampiyon, onunla oynadığım için onur duydum. İnanılmaz bir yarışmacı, onunla oynamak hiç kolay değil. Bu sene de 2 kere kırılmıştım. 2 kere kırılmam da Acun abi benimle konuştu ve sağ olsun iyi ki beni ikna etmiş, iyi ki beni yarışmaya döndürmüş. Ona çok teşekkür ediyorum. Beni destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Böyle zor bir senede, ilk performans senesinde şampiyon oldum. İnanılmaz bir duygu." dedi.
Survivor 2024 finalinde Ogeday Girişken ve Nefise Karatay arasında geçen heyecan dolu mücadele nefesleri kesti. Ogeday, Nefise’yi 6-2 yenerek Survivor şampiyonu oldu.

Survivor'ın bu sezonunda sona gelindi. Yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden Batuhan Karacakaya, ilk finalist olarak adını yazdırdı. Nefise Karatay ise İstanbul'da yapılan yarı finalde ikinci finalist koltuğunun sahibi oldu.

Son ana kadar büyük mücadele veren Çağan Atakan Arslan, Seda Ocak ve Ogeday Girişken, finalist olabilmek için karşı karşıya geldi. Ancak Avatar Atakan yarışmaya veda etti. Ogeday, üçüncü finalist olurken, Seda dördüncü finalist olarak belirlendi. İlk turda Ogeday, rakibi Seda'yı mağlup etti. 

Batuhan Karacakaya'yı 6-1 skorla mağlup eden Nefise, adını finale yazdırmayı başardı.

Survivor'a veda eden Batuhan, "Herkese çok teşekkür ederim. Sonradan gelmeme rağmen bir şeyleri başardığımı düşünüyorum. Benden bu kadar" ifadelerini kullandı.

Survivor’ın büyük finalinin ikinci etabı ise nefesleri kesti. Ogeday ve Nefise arasındaki mücadelede Ogeday, farkı açtıkça Nefise’nin morali bozuldu. 

Motivasyonu düşen Nefise, çabalasa da geride kaldı.

ŞAMPİYON OGEDAY OLDU

Kıyasıya rekabetin yaşandığı finalde, 6-2 skorla Ogeday şampiyon oldu.

Daha önce 2017 yılında yapılan Ünlüler - Gönüllüler sezonunda da şampiyon olan Ogeday, bu gece İstanbul'da yapılan finalde ikinci şampiyonluğunu kazandı.

Finali kaybeden Nefise ise şunları söyledi:

"Harika bir sezon geçirdim, harika insanlarla. Her birine teşekkür ederim. Bittiği için üzgünüm. Beni destekleyenlerden özür dilerim. Kupa tabii ki de yine hak eden Ogeday'ın oldu. Onun için de mutluyum. Onu çok seviyorum ve tebrik ediyorum."

Nefise, konuşmasının ardından gözyaşlarına boğuldu.

Ogeday, "Çok mutluyum. Nefise bir şampiyon, onunla oynadığım için onur duydum. İnanılmaz bir yarışmacı, onunla oynamak hiç kolay değil. Bu sene de 2 kere kırılmıştım. 2 kere kırılmam da Acun abi benimle konuştu ve sağ olsun iyi ki beni ikna etmiş, iyi ki beni yarışmaya döndürmüş. Ona çok teşekkür ediyorum. Beni destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Böyle zor bir senede, ilk performans senesinde şampiyon oldum. İnanılmaz bir duygu." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.