Portekizli oyuncu Kocaelispor’a yakın

Spor 21.06.2024 - 11:36, Güncelleme: 21.06.2024 - 11:36
 

Portekizli oyuncu Kocaelispor’a yakın

Kocaelispor, Bodrum FK ile Süper Lig’e çıkma başarı gösteren Pedro Brazao’yu gündemine aldı

Geçtiğimiz sezon TFF 1.Lig play-off’ta elenerek Süper Lig’e çıkma hedefini önümüzdeki sezona erteleyen Kocaelispor, transfer çalışmalarına hızlı başladı. Yeşil- Siyahlı camiada transferde adı geçen isimler kulübün mali durumuna göre değişiklik gösterirken fayda sağlamayan oyuncularıyla yol ayrımı başladı. Körfez ekibinin, Bodrum FK ile şampiyonluk yaşayarak Süper Lig’e çıkma başarısı gösteren 21 yaşında orta sahada ve kanatlarda oynayabilen Pedro Brazao’yu gündemine aldığı iddia edildi. Geçtiğimiz sezon Bodrum FK forması ile 30 maç da 2 gol atan Brazao’nun Yeşil-Beyazlı ekip ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. İddialara Portekizli futbolcu ile yapılan görüşmeler Kocaelispor cephesi için olumlu ilerliyor. Öte yandan Beşiktaş ve Liverpool’un U-21 takımları da Pedro’yu kadrosuna katmak istediği iddialar arasında.
Kocaelispor, Bodrum FK ile Süper Lig’e çıkma başarı gösteren Pedro Brazao’yu gündemine aldı

Geçtiğimiz sezon TFF 1.Lig play-off’ta elenerek Süper Lig’e çıkma hedefini önümüzdeki sezona erteleyen Kocaelispor, transfer çalışmalarına hızlı başladı. Yeşil- Siyahlı camiada transferde adı geçen isimler kulübün mali durumuna göre değişiklik gösterirken fayda sağlamayan oyuncularıyla yol ayrımı başladı.

Körfez ekibinin, Bodrum FK ile şampiyonluk yaşayarak Süper Lig’e çıkma başarısı gösteren 21 yaşında orta sahada ve kanatlarda oynayabilen Pedro Brazao’yu gündemine aldığı iddia edildi.

Geçtiğimiz sezon Bodrum FK forması ile 30 maç da 2 gol atan Brazao’nun Yeşil-Beyazlı ekip ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
İddialara Portekizli futbolcu ile yapılan görüşmeler Kocaelispor cephesi için olumlu ilerliyor. Öte yandan Beşiktaş ve Liverpool’un U-21 takımları da Pedro’yu kadrosuna katmak istediği iddialar arasında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.