İki sezonda 8 asist yapan sol bek yarın imzaya geliyor

Spor 24.06.2024 - 12:58, Güncelleme: 24.06.2024 - 12:58
 

İki sezonda 8 asist yapan sol bek yarın imzaya geliyor

Son iki sezonda Göztepe formasıyla 8 asist yapan sol bekle her konuda anlaşma sağlandı. 25 yaşındaki futbolcuyla yarın resmi sözleşme yapılacak.

SON İKİ SEZONDA 8 ASİSTİ VAR Kocaelispor mevcut kadrodaki sol beklerden Atila Turan ve Duhan Aksu ile yolları ayırmıştı. Temsilcimiz bu bölgeye ilk transferini Keçiörengüocü’nden Muharrem Cihan ile yapmıştı. Alternatif isim olarak da Kasımpaşa’dan Yunus Emre Gedik ile anlaşma sağlandı. 25 yaşındaki futbolcuyla yarın resmi sözleşme imzalanacak. Yunus Emre geride kalan sezonun ilk yarısını Göztepe’de geçirmiş 7’si ilk 11 olmak üzere 12 maçta süre almış ve 4 asist yapmıştı. İkinci yarıda Süper Lig ekibi Kasımpaşa’ya transfer yapan savunma oyuncusu burada 2’si ilk 11 sadece 6 maça çıkabildi. Yunus Emre Gedik önceki sezonu da Göztepe’de geçirmiş 12’si ilk 11 20 maçta görev yaparken, 4 asist yapmıştı. İzmir ekibine 1461 Trabzon’dan gelen sol bek Karadeniz ekibinde 25’i ilk 11 27 maçta süre aldı.
Son iki sezonda Göztepe formasıyla 8 asist yapan sol bekle her konuda anlaşma sağlandı. 25 yaşındaki futbolcuyla yarın resmi sözleşme yapılacak.

SON İKİ SEZONDA 8 ASİSTİ VAR

Kocaelispor mevcut kadrodaki sol beklerden Atila Turan ve Duhan Aksu ile yolları ayırmıştı. Temsilcimiz bu bölgeye ilk transferini Keçiörengüocü’nden Muharrem Cihan ile yapmıştı. Alternatif isim olarak da Kasımpaşa’dan Yunus Emre Gedik ile anlaşma sağlandı. 25 yaşındaki futbolcuyla yarın resmi sözleşme imzalanacak. Yunus Emre geride kalan sezonun ilk yarısını Göztepe’de geçirmiş 7’si ilk 11 olmak üzere 12 maçta süre almış ve 4 asist yapmıştı. İkinci yarıda Süper Lig ekibi Kasımpaşa’ya transfer yapan savunma oyuncusu burada 2’si ilk 11 sadece 6 maça çıkabildi. Yunus Emre Gedik önceki sezonu da Göztepe’de geçirmiş 12’si ilk 11 20 maçta görev yaparken, 4 asist yapmıştı. İzmir ekibine 1461 Trabzon’dan gelen sol bek Karadeniz ekibinde 25’i ilk 11 27 maçta süre aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.