Manisa'da deprem!

Gündem 25.06.2024 - 12:20, Güncelleme: 25.06.2024 - 12:20
 

Manisa'da deprem!

Manisa'nın Soma ilçesinde 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı çevre il ve ilçelerde de hissedildi.

Merkez üssü Manisa’nın Soma ilçesinde, AFAD verilerine göre saat 01.36’da 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, 10 kilometre derinlikte gerçekleşti. Deprem, çevre il ve ilçelerde de hissedildi. Depremin ardından büyüklüğü 1,8 ile 3,1 arasında 4 artçı sarsıntı oldu. MANİSA VALİSİ: OLUMSUZ BİR DURUM BİLDİRİLMEDİ Manisa Valisi Enver Ünlü, merkez üssü Soma olan 4,8 büyüklüğündeki depremle ilgili herhangi bir olumsuz durumun bildirilmediğini belirtti. Vali Enver Ünlü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Merkez üssü Soma Büyükışıklar Mahallemiz olan saat 01.36'da meydana gelen 4,8 şiddetindeki depremde herhangi bir olumsuzluk bildirilmedi. Ekiplerimiz tarafından sahada gerekli kontroller yapılmaktadır. Geçmiş olsun."
Manisa'nın Soma ilçesinde 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı çevre il ve ilçelerde de hissedildi.

Merkez üssü Manisa’nın Soma ilçesinde, AFAD verilerine göre saat 01.36’da 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Sarsıntı, 10 kilometre derinlikte gerçekleşti. Deprem, çevre il ve ilçelerde de hissedildi.

Depremin ardından büyüklüğü 1,8 ile 3,1 arasında 4 artçı sarsıntı oldu.

MANİSA VALİSİ: OLUMSUZ BİR DURUM BİLDİRİLMEDİ

Manisa Valisi Enver Ünlü, merkez üssü Soma olan 4,8 büyüklüğündeki depremle ilgili herhangi bir olumsuz durumun bildirilmediğini belirtti.

Vali Enver Ünlü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Merkez üssü Soma Büyükışıklar Mahallemiz olan saat 01.36'da meydana gelen 4,8 şiddetindeki depremde herhangi bir olumsuzluk bildirilmedi. Ekiplerimiz tarafından sahada gerekli kontroller yapılmaktadır. Geçmiş olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.