Prof. Dr. Naci Görür: Marmara depremini bekliyoruz

Gündem 28.06.2024 - 09:25, Güncelleme: 28.06.2024 - 09:25
 

Prof. Dr. Naci Görür: Marmara depremini bekliyoruz

Prof. Dr. Naci Görür, Gökçeada açıklarında dün meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki depremin ardından Marmara bölgesini uyardı

Çanakkale'nin Gökçeada (İmroz) ilçesi açıklarında, dün saat 22:50'de meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), depremin büyüklüğünü 4.4 olarak açıkladı. Depremin, yerin 15.3 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirtildi. "GERİLİM DEVAM EDİYOR" Yer bilimci Prof. Dr. Görür ise depremin ardından  sosyal  medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Ege Denizi'nde 4,4 büyüklükte sig bir deprem oldu. Deprem Ege Denizi içerisindeki KAF FAY ZONUNDA. Bu zonun Marmara Denizi içerisindeki devamında Marmara depremini bekliyoruz. Bölgede gerilim devam ediyor. Sevgiyle."
Prof. Dr. Naci Görür, Gökçeada açıklarında dün meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki depremin ardından Marmara bölgesini uyardı

Çanakkale'nin Gökçeada (İmroz) ilçesi açıklarında, dün saat 22:50'de meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), depremin büyüklüğünü 4.4 olarak açıkladı. Depremin, yerin 15.3 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirtildi.

"GERİLİM DEVAM EDİYOR"

Yer bilimci Prof. Dr. Görür ise depremin ardından  sosyal  medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Ege Denizi'nde 4,4 büyüklükte sig bir deprem oldu. Deprem Ege Denizi içerisindeki KAF FAY ZONUNDA. Bu zonun Marmara Denizi içerisindeki devamında Marmara depremini bekliyoruz. Bölgede gerilim devam ediyor. Sevgiyle."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.