APPİNDANGOYE DE YARIN İMZALIYOR!

Spor 01.07.2024 - 17:54, Güncelleme: 01.07.2024 - 17:54
 

APPİNDANGOYE DE YARIN İMZALIYOR!

Transfer bombalarını bir bir patlatan Kocaelispor, deneyimli savunmacı 32 yaşındaki Aaron Appindangoye ile anlaştı ve transferi duyurdu. Tecrübeli oyuncu yarın veya en geç çarşamba günü imzaya gelecek

KULÜP RESMEN DUYURDU Kocaelispor, yeni transferini açıkladı: Appondongoye. Sivas’tan gelecek güçlü savunmacı, yarın ya da en geç çarşamba günü imzayı atacak. Sivasspor’dan ayrılan tecrübeli savunmacı Kocaelispor ile anlaşırken, anlaşmanın 2 yıllık olarak yapılacağı belirtildi. APPİNDANGOYE KİMDİR? Aaron Appindangoye 32 yaşında. Gabon doğumlu olan deneyimli oyuncu futbola FC 105 Libreville takımında başladı. Daha sonrasında CF Mounna takımına transfer olan Appindangoye, buradan Portekiz ekibi Boavista’ya kiralık olarak gönderildi. Sonrasında yeniden CF Mounna’ya dönen tecrübeli isim, buradan Fransa ekibi Evian’a transfer oldu. TÜRK TAKIMLARININ DİKKATİNİ ÇEKTİ 2016-2017 sezonunda bir başka Fransız ekibi Stade Lavallois’e transfer olan Appindangoye, Türk takımlarının dikkatini çekti. 1 sene sonra Ümraniyespor’a transfer olan deneyimli oyuncu, 1 sezon geçirdikten sonra uzun yıllar hizmet vereceği Sivasspor ile anlaştı. 4 sezon Sivasspor forması giyen tecrübeli savunmacı şimdi ise Kocaelispor’un futbolcusu oldu.  
Transfer bombalarını bir bir patlatan Kocaelispor, deneyimli savunmacı 32 yaşındaki Aaron Appindangoye ile anlaştı ve transferi duyurdu. Tecrübeli oyuncu yarın veya en geç çarşamba günü imzaya gelecek

KULÜP RESMEN DUYURDU

Kocaelispor, yeni transferini açıkladı: Appondongoye. Sivas’tan gelecek güçlü savunmacı, yarın ya da en geç çarşamba günü imzayı atacak. Sivasspor’dan ayrılan tecrübeli savunmacı Kocaelispor ile anlaşırken, anlaşmanın 2 yıllık olarak yapılacağı belirtildi.

APPİNDANGOYE KİMDİR?

Aaron Appindangoye 32 yaşında. Gabon doğumlu olan deneyimli oyuncu futbola FC 105 Libreville takımında başladı. Daha sonrasında CF Mounna takımına transfer olan Appindangoye, buradan Portekiz ekibi Boavista’ya kiralık olarak gönderildi. Sonrasında yeniden CF Mounna’ya dönen tecrübeli isim, buradan Fransa ekibi Evian’a transfer oldu.

TÜRK TAKIMLARININ DİKKATİNİ ÇEKTİ

2016-2017 sezonunda bir başka Fransız ekibi Stade Lavallois’e transfer olan Appindangoye, Türk takımlarının dikkatini çekti. 1 sene sonra Ümraniyespor’a transfer olan deneyimli oyuncu, 1 sezon geçirdikten sonra uzun yıllar hizmet vereceği Sivasspor ile anlaştı. 4 sezon Sivasspor forması giyen tecrübeli savunmacı şimdi ise Kocaelispor’un futbolcusu oldu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.