Yusuf Cihat: “Süper Lig sevincimize ulaşacağız”

Spor 02.07.2024 - 11:02, Güncelleme: 02.07.2024 - 11:02
 

Yusuf Cihat: “Süper Lig sevincimize ulaşacağız”

Süper Lig sevincimize ulaşacağız

Geçen yıl müthiş golleriyle adını jeneriklere yazdıran Yusuf Cihat Çelik, uzatım hakkı her iki tarafta olmak üzere 1+1 yıllık yeni sözleşme imzalandı. Cihat “Bu camiada yola devam ettiğim için çok mutluyum. Bu sezon çok çalışıp, birbirimize sahip çıkarak, çok istediğimiz Süper Lig sevincini taraftarımıza, camiamıza ve şehrimize yaşatmak istiyoruz” dedi.   Ünlü sanatçı Bülent Çolak (Ulvi-Geniş Aile)’a benzerliğiyle dikkat çeken Yusuf Cihat Çelik, soyadı gibi 90 dakika dimdik oynuyor.  
Süper Lig sevincimize ulaşacağız

Geçen yıl müthiş golleriyle adını jeneriklere yazdıran Yusuf Cihat Çelik, uzatım hakkı her iki tarafta olmak üzere 1+1 yıllık yeni sözleşme imzalandı. Cihat “Bu camiada yola devam ettiğim için çok mutluyum. Bu sezon çok çalışıp, birbirimize sahip çıkarak, çok istediğimiz Süper Lig sevincini taraftarımıza, camiamıza ve şehrimize yaşatmak istiyoruz” dedi.

 

Ünlü sanatçı Bülent Çolak (Ulvi-Geniş Aile)’a benzerliğiyle dikkat çeken Yusuf Cihat Çelik, soyadı gibi 90 dakika dimdik oynuyor.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.