Kocaeli önce yanacak, sonra ıslanacak!

Çevre 02.07.2024 - 16:29, Güncelleme: 02.07.2024 - 16:29
 

Kocaeli önce yanacak, sonra ıslanacak!

Sıcak günlerin ardından Kocaeli’de üç gün boyunca yağış bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yayınladığı verilere göre 3 Temmuz Perşembe günü hava sıcaklığının 38 dereceye kadar yükseleceği tahmin ediliyor. Ardından Kocaeli’ de üç gün boyunca yağış bekleniyor. 4 – 6 Temmuz arasında gündüz hava sıcaklığı 30 derecenin altına düşmemekle birlikte gök gürültülü sağanak yağış ihtimali bulunmakta. 3 Temmuz günü öğlen saatlerinde özellikle yaşlı, çocuk ve hamilelerin yoğun su kaybı riskine karşı dışarı çıkmamaları öneriliyor. SICAKLIK TAHMİNİ Bu kapsamda: Çarşamba en düşük 21, en yüksek 38 Perşembe en düşük 24, en yüksek 32 Cuma en düşük 22, en yüksek 31 Cumartesi en düşük 21, en yüksek33 Pazar en düşük 23, en yüksek 34 derece olacağı tahmin ediliyor.
Sıcak günlerin ardından Kocaeli’de üç gün boyunca yağış bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yayınladığı verilere göre 3 Temmuz Perşembe günü hava sıcaklığının 38 dereceye kadar yükseleceği tahmin ediliyor. Ardından Kocaeli’ de üç gün boyunca yağış bekleniyor.

4 – 6 Temmuz arasında gündüz hava sıcaklığı 30 derecenin altına düşmemekle birlikte gök gürültülü sağanak yağış ihtimali bulunmakta. 3 Temmuz günü öğlen saatlerinde özellikle yaşlı, çocuk ve hamilelerin yoğun su kaybı riskine karşı dışarı çıkmamaları öneriliyor.

SICAKLIK TAHMİNİ

Bu kapsamda:

Çarşamba en düşük 21, en yüksek 38

Perşembe en düşük 24, en yüksek 32

Cuma en düşük 22, en yüksek 31

Cumartesi en düşük 21, en yüksek33

Pazar en düşük 23, en yüksek 34 derece olacağı tahmin ediliyor.

Kocaeli önce yanacak, sonra ıslanacak!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.