İzmit Belediyesi, Çarşı Yapı AVM esnafının taleplerini dinledi

Kocaeli 10.07.2024 - 16:25, Güncelleme: 10.07.2024 - 16:25
 

İzmit Belediyesi, Çarşı Yapı AVM esnafının taleplerini dinledi

İzmit Belediyesi ailesi, Çarşı Yapı AVM esnafını ziyaret ederek bölgenin talep ve ihtiyaçlarını yerinde dinledi

İzmit Belediyesi, esnafın talep ve ihtiyaçlarını yerinde dinlemeye devam ediyor. Her hafta kentin farklı bölgesinde esnafın kapısını çalan İzmit Belediyesi yöneticileri, son olarak Çarşı Yapı AVM esnafını ziyaret etti. Ziyarete meclis üyeleri Serdar Atasever, Nilgün Yılmaz, Vildan Bacıoğlu Taşkan ve Celal Hülür katıldı. Meclis üyeleri ilk olarak Çarşı Yapı AVM Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Tümerkan’ı ziyaret etti.    ESNAFLA BAĞLAR PEKİŞİYOR Esnafla olan bağların pekişmesi adına gerçekleştirilen ziyarette bölgenin talep ve ihtiyaçları tek tek not alınarak çözüm önerileri sunuldu. Esnaf, kendilerine samimiyetle kulak veren İzmit Belediyesi ailesine teşekkür etti. 
İzmit Belediyesi ailesi, Çarşı Yapı AVM esnafını ziyaret ederek bölgenin talep ve ihtiyaçlarını yerinde dinledi
İzmit Belediyesi, esnafın talep ve ihtiyaçlarını yerinde dinlemeye devam ediyor. Her hafta kentin farklı bölgesinde esnafın kapısını çalan İzmit Belediyesi yöneticileri, son olarak Çarşı Yapı AVM esnafını ziyaret etti. Ziyarete meclis üyeleri Serdar Atasever, Nilgün Yılmaz, Vildan Bacıoğlu Taşkan ve Celal Hülür katıldı. Meclis üyeleri ilk olarak Çarşı Yapı AVM Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Tümerkan’ı ziyaret etti. 
 
ESNAFLA BAĞLAR PEKİŞİYOR
Esnafla olan bağların pekişmesi adına gerçekleştirilen ziyarette bölgenin talep ve ihtiyaçları tek tek not alınarak çözüm önerileri sunuldu. Esnaf, kendilerine samimiyetle kulak veren İzmit Belediyesi ailesine teşekkür etti. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.