Kocaelispor’un ikinci rakibi belli oldu

Spor 11.07.2024 - 09:09, Güncelleme: 11.07.2024 - 09:09
 

Kocaelispor’un ikinci rakibi belli oldu

Topuk Yaylası’nda ikinci etap kampını sürdüren Kocaelispor’un hazırlık maçları programına göre ikinci rakibi de belli oldu

Süper Lig hedefi doğrultusunda çalışmalarına Topuk Yaylası Tesisleri’nde devam eden yeşil siyahlı temsilcimiz 12 Temmuz Cuma günü Romanya 2.Lig ekiplerinden Selimbar ile karşılaşacak. Saat 16.00’daki müsabaka taraftarlara açık olacak. İKİNCİ RAKİP KEÇİÖRENGÜCÜ Öte yandan temsilcimizin 14 Temmuz Pazar günü planladığı hazırlık maçındaki rakibi de belli  oldu. Temsilcimiz ligdeki rakibi Keçiörengücü ile saat 16.00’da Topuk Yaylası Tesisleri’nde karşı karşıya gelecek.  
Topuk Yaylası’nda ikinci etap kampını sürdüren Kocaelispor’un hazırlık maçları programına göre ikinci rakibi de belli oldu

Süper Lig hedefi doğrultusunda çalışmalarına Topuk Yaylası Tesisleri’nde devam eden yeşil siyahlı temsilcimiz 12 Temmuz Cuma günü Romanya 2.Lig ekiplerinden Selimbar ile karşılaşacak. Saat 16.00’daki müsabaka taraftarlara açık olacak.

İKİNCİ RAKİP KEÇİÖRENGÜCÜ

Öte yandan temsilcimizin 14 Temmuz Pazar günü planladığı hazırlık maçındaki rakibi de belli  oldu. Temsilcimiz ligdeki rakibi Keçiörengücü ile saat 16.00’da Topuk Yaylası Tesisleri’nde karşı karşıya gelecek.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.