Kocaeli Şehir Hastanesi’nde otopark sorunu bitmiyor!

Gündem 11.07.2024 - 11:06, Güncelleme: 11.07.2024 - 11:06
 

Kocaeli Şehir Hastanesi’nde otopark sorunu bitmiyor!

Kocaeli Şehir Hastanesi yönetimi, araçların düzensiz park etmelerine karşı önlem alsa da duyarsız sürücüler yolları işgal etmeye devam ediyor.

Nisan 2023 tarihinde hizmete açıldığında 3 katlı otoparka da sahip olan Kocaeli Şehir Hastanesi’nde her nedense gereksiz yol işgalleri ve uygunsuz park yapan araçların önüne geçilemiyor. CAYDIRICI CEZALAR VERİLSİN! Hastane yönetimi ücretsiz otoparkı kullanmayarak bisiklet yollarını dahil işgal eden sürücülere karşı bir takım önlemler almıştı. 3 şeritli yol bölündü, bisiklet yolları dubalarla çevrildi. Ancak duyarsız sürücüler araçlarını yine yollara park ederek diğer sürücülere zorluk yaşatmaktan vazgeçmedi. Konuya ilişkin şikayetlerini ileten hastane ziyaretçileri, hasta yakınları ve personeller bu durumun bir an önce düzeltilmesi için uygunsuz park yapanlara caydırıcı cezaların verilmesi gerektiğini ifade etti OTOPARKLAR BOŞ Hastane çalışanları ve duyarlı vatandaşlar yaşanan soruna dair, “Katlı otoparkın ilk katı dolu. Ancak onun da altında bulunan katlar boş, bomboş. İnsanlar araçlarını katlı otoparka bırakıp asansörle yukarı çıkmak yerine hastanenin dibinde park etmeye devam ediyorlar. Halbuki otoparklar boş” ifadelerini kullandı.      
Kocaeli Şehir Hastanesi yönetimi, araçların düzensiz park etmelerine karşı önlem alsa da duyarsız sürücüler yolları işgal etmeye devam ediyor.

Nisan 2023 tarihinde hizmete açıldığında 3 katlı otoparka da sahip olan Kocaeli Şehir Hastanesi’nde her nedense gereksiz yol işgalleri ve uygunsuz park yapan araçların önüne geçilemiyor.

CAYDIRICI CEZALAR VERİLSİN!

Hastane yönetimi ücretsiz otoparkı kullanmayarak bisiklet yollarını dahil işgal eden sürücülere karşı bir takım önlemler almıştı. 3 şeritli yol bölündü, bisiklet yolları dubalarla çevrildi. Ancak duyarsız sürücüler araçlarını yine yollara park ederek diğer sürücülere zorluk yaşatmaktan vazgeçmedi. Konuya ilişkin şikayetlerini ileten hastane ziyaretçileri, hasta yakınları ve personeller bu durumun bir an önce düzeltilmesi için uygunsuz park yapanlara caydırıcı cezaların verilmesi gerektiğini ifade etti

OTOPARKLAR BOŞ

Hastane çalışanları ve duyarlı vatandaşlar yaşanan soruna dair, “Katlı otoparkın ilk katı dolu. Ancak onun da altında bulunan katlar boş, bomboş. İnsanlar araçlarını katlı otoparka bırakıp asansörle yukarı çıkmak yerine hastanenin dibinde park etmeye devam ediyorlar. Halbuki otoparklar boş” ifadelerini kullandı.

 

Kocaeli Şehir Hastanesi’nde otopark sorunu bitmiyor!

Kocaeli Şehir Hastanesi’nde otopark sorunu bitmiyor!

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.